Описание

Нов Модел Таблет -3G SIM Телефон На Най-Ниска цена за България.

Dualcore 7 inch 3g таблет с телефонна функция

Този модел таблет  е уникален с всички функции ,  Вградени в Monar  за Невероятните 129лв  Една наистина Добра цена за Таблет от този Висок клас .
По важните  от тях са : 7 INCH Капацитивен екран , GPS Навигация  , 3G  ,SIM CARD SLOT 2 броя , Bluetooth и др.

Телефонът-таблет не изчерпва функционалностите си само с наличието на две сим карти, някои от по-важните му характеристики са: 7-инчовият мултитъч дисплей,  двуядреният 1.3GHz процесор,  RAM памет от 512MB, две  2.0 MP-ви камери, резолюция на екрана  1024 x 600, предоставяща отлично качество на картината. Всичко това е само малка част от качествата на  Moonar 7, които ще бъдат разгледани подбробно по-долу.

Комплектът на  Moonar 7 включва

  • 1х Tablet PC;
  • 1х зарядно;
  • 1х USB кабел;
  • 1х Ръководство за потребителя;
  • 1х OTG кабел.


В заключение

Moonar 7 би могъл да бъде отличен избор за потребителите, които се нуждаят от няколко различни устройства, за да могат да задоволят съответно нуждите си при работа или забавление. Таблетът - телефон е перфектен спътник в динамичното ежедневие, където необходимостта от повече от един телефон или таблет започва да става нещо нормално. Ако искате да съчетаете всичко това в едно, като същевременно ще имате възможността и да спестите немалко средства, а и пространство Moonar 7

12 месеца гаранция

Пълна характеристика на Moonar 7 може да видите тук