Ако вие познахте себе си в горното описание, то таблетът-телефон Super slim T84 е един доста правилен избор за вас. Носенето на няколко необходими устройства навсякъде с вас, понякога може да създаде доста неудобства.

В днешното динамично ежедневие, лавинообразно нараства необходимостта от ползването на един или няколко телефона, таблет, лаптоп и т.н., а това, може би, е най-опростеният случай. Не сте ли се замисляли, че можете да си спестите, от една страна, средства, пространство и грижи,а от друга, да се сдобиете с невиждани досега удобство и функционалност.

Таблетът-телефон Super slim T84 ще може да ви даде всичко това и то на една достъпна цена. Вече ще можете спокойно да държите в ръката си всичко, което ви е необходимо, за да направите обаждане, да изпратите имейл или просто да се позабавлявате през свободното си време, всичко това, представено по един лесен и достъпен начин без това ни най-малко да намали богатата функционалност на устройството.

Телефонът-таблет Super slim T84 не изчерпва качествата си само с наличието на казаното дотук, някои от по-важните му характеристики са: 7,85-инчовият мултитъч дисплей,  четириядреният 1.2GHz процесор,  RAM памет от 1GB, две камери с висока разделителна способност, резолюция на екрана  1024 x 768, предоставяща отлично качество на картината.

Всичко това е само малка част от характеристиките на  таблета-телефон, които ще бъдат представени подробно по-долу.

В комплекта

  • Таблет Super slim T84;
  • Зарядно за BG стандарт;
  • Usb кабел за връзка с pc;
  • USB OTG кабел;
  • Гаранционна карта за 12 месеца;
  • Кутия на таблета.

Корпус и дисплей

Телефонът-таблет Super slim T84 разполага с 7,85-инчов IPS капацитивен сензорен екран, отличаващ се с отлична реакция при докосване и завъртане на устройството, благодарение на вградения Accelerometer, променящ ориентацията на дисплея, при максимална резолюция от 1024 x 768 устройството предоставя отлична картина.

Телефонът-таблет Super slim T84 прeдставя на потребителите и нещо значително ново – вграден скрийнпротектор на дисплея, който допълнително го предпазва от драскотини. В предната част на корпуса на телефона-таблет освен екрана са разположени и няколко сензорни бутона със стандартни функции, както и предната камера, говорител и микрофон, за осъществяване на разговорите.

В задната част е съответно задната камера на устройството, като корпусът там е в приятен метален цвят, а самата му повърхност е изработена от нехлъзгащ се материал.

Таблетът-телефон е снабден и с  MicroUSBвход за ускорена връзка на устройството с компютър, както и вход за поставяне на карта памет и 3,5мм жак за слушалки.

Размери

Телефонът-таблет Super slim T84 е с компактните размери от  200 х 135 х 7,9мм, което го прави изключително удобен, за да бъде с вас навсякъде, където ви е необходим – за работа или забавление. Устройството, освен това, е изключително тънко и е изработено така, че да пасва идеално в ръката.

Хардуер

Super slim T84 притежава  МТК 8389 Speed 4x 1209 MHz, ЧЕТРИЯДРЕН 32-битов процесор с изключително високи нива на производителност, достатъчни за неговото правилно функциониране едновременно като таблет и телефон без засечки и бъгове.

Устройството няма проблеми при осъществяването на изходящи и входящи повиквания дори по време на употреба на много на брой приложения. RAM паметта от1GBсъщо покрива всички необходими нужди на устройството, като тя е достатъчна, за да може то да работи отлично.

Вградената 8 GB памет пък е достатъчна, за да може Super slim T84да побере всичко, от файлове с документи, снимки и видео, до различни приложения и игри, при необходимост от още пространство, тя може да бъде разширена, благодарение на слота за карта памет с до 32 GB.

Софтуер

Телефонът-таблет Super slim T84работи сOS Android 4.2.2 на Български език, за улеснения на потребителя. Операционната система предоставя стандартните за всеки Android функционалности и услуги като те винаги могат да бъдат обогатени чрез инсталирането на нови допълнителни приложения.

Таблетът-телефон разчита следните видове файлове:

  • За E-книги – TXT, PDF, ePub и т.н.;
  • За аудио – WAV, MP3, MP2, AAC, AMR-NB, AMR- WB, MIDI, VORBIS, APE;
  • За видео - 3GP, AVI, DIVX, F4V, FLV, MKV, MP4, MPEG, MOV, VOB, WMV, WEBM, XviD;
  • За изображения - GIF, BMP, PNG, JPG.

Други характеристики

Няма как да пропуснем и останалите по-важни функции на  Телефонът-таблет Super slim T84. Устройството поддържа  3G при честота  2100MHz и поддържа следните GSM/GPRS/EDGE честоти – 850/900/1800/1900MHz. Батерията на устройството (4000mAh)е достатъчно издържлива за провеждането на няколко-часов телефонен разговор (до 10 часа) или дълга употреба на приложения и игри, а в стендбай режим таблетът-телефон издържа до 160 часа.

В добавка разполагате също с вграден  WiFi за неограничен интернет достъп, както и вграден GPS приемник, за да можете винаги да определите своето местоположение, във всяка една точка в света.

Двете камери предната с резолюция 1,9 Mp и задната с 4,9 Mp са перфектни за снимки и видео с отлично качество, а  FM Radio-то ще бъде с вас навсякъде стига да разполагате със слушалки, тъй като те са му необходими, за улавяне на сигнал и чистоти.

В заключение

Телефонът-таблет Super slim T84би могъл да бъде отличен избор за потребителите, които се нуждаят от няколко различни устройства в своето забързано ежедневие. Телефонът-таблет е един лукс, съчетаващ в себе си качества и функционалност на една изключително достъпна цена, така че ако търсите подобно устройство, не се колебайте, защото това би бил добър избор за Вас.