Особенности

Таблет Лукс Таб 9,2 Titan 4 или перфектният таблет на перфектната цена

Ако често ви се случва да се запитате необходим ли ви е таблет и отговорът е положителен, но същевременно липсата на достатъчно средства ви спира, то вече ще можете да оставите този момент в миналото.

Лукс Таб 9,2 Titan 4 може да се превърне в отговора на вашите терзания. Устройството покрива всички изисквания и притежава всички необходими характеристики, от които бихте имали нужда, за да работите и да се забавлявате, а същевременно и да изглеждате в крак с последните модни тенденции.

Дизайн

Лукс Таб 9,2 Titan 4 притежава красив и изчистен дизайн на корпуса, в индигово черен цвят, които се съчетава с абсолютно всичко. Това улеснява дори дамите, които държат винаги да съчетават аксесоарите с останалата част от облеклото. Точно така,  Лукс Таб 9,2 Titan 4 е толкова стилен, че може да се превърне в перфектното допълнение към завършения вид на вашата визия.

Освен с дизайна си, устройството може да се похвали и с доста добре технически характеристики.

Лукс Таб 9,2 Titan 4 работи с двуядрен процесор Allwinner A13, изключително мощен и с високи нива на производителност, специално разработен от Самсунг. Така, той е достатъчен да задоволи потребностите на потребителите – от феновете на разнообразните игри и приложения, до интернет манияците или заетите и постоянно работещи лица на бизнеса, а защо не и просто постоянно „разцъкващите“ фенове на новите технологии.

Функции

Устройството е многофункционално, но като цяло с него се работи бързо и лесно, екранът реагира веднага на дори най-лекото докосване, така че употребата му се превръща в истинско удоволствие. Производителите са се погрижили  Лукс Таб 9,2 Titan 4, също така, да разполага с достатъчна RAM памет от 1GB DDR3, както и с вътрешна памет от 8GB, с възможност за допълнително разширение.

Ако пък сте фен на така нашумелите „селфита“ или просто на снимките с добро качество Лукс Таб 9,2 Titan 4 ви осигурява и това – предна и задна вградени камери и двете поддържащи HD качество. Издържливата батерия, големият обхват на WiFi-ът, поддръжката на 3G технология са само част от по-важните характеристики на устройството.

Заключение

След всичко споменато дотук, не се и съмняваме, че сме успели да ви впечатлим. За устройството може да бъде казано още много, но в общи линии това са най-отличителните му черти. В обобщение можем да добавим, че таблетът е един отличен вариант за закупуване на устройство в този ценови клас, с добри характеристики и подходящо за всички вкусове и възрасти. Ако в  Лукс Таб 9,2 Titan 4 сте успели да откриете своето устройство, то ще сме щастливи, че сме ви били полезни.

Може да разгледате Таблет Лукс Таб 9,2 Titan 4 тук