Истински хит и повече от сензация е новото откритие на пазара за продукти за коса: конски шампоан с тривитаминол с подобрена, съобразена с човешката кожа и pH ниво формула! Може да ви звучи леко помпозно, но откритието е факт и много жени откриха сами за себе си, че тази достъпна система за подобряване състоянието на косите им, е по-добра и ефикасна от всичко, което са пробвали досега.

Какво точно обаче е уникалното на този продукт и с какво той помага на жените да имат естествено красива коса и винаги добре поддържана прическа?

Край на косопада

Това революционно средство е отличен вариант за наскоро родили жени, които се сблъскват с проблема, както и с пациенти с хормонални и дерматологични проблеми. Необходима е редовна употреба от поне 3 месеца, за да видите значително подобряване на състоянието на силен косопад, както и растежа на косъма с до 6 см.

Общо подобряване на състоянието на косата

Конски шампоан за естествено красива коса пощури жените по цял свят


При последните не само че косата окапва, но и скалпът на главата започва да става на люспи и дори да сърби. Добрата новина е, че с метода, който ви предлагаме, спира косопада, но едновременно с това успокоява кожата на главата, бори се със състояния като себорея и силна или слаба секреция на себума, пърхут и т.н.

Така нареченият конски шампоан спомага за повече и по-бърз приток на кислород и то чак в дълбочина, до самите корени на косата и по този начин заздравява косъма в дълбочина, тоест още от корена, а не само по дължина. Все пак, изследванията сочат, че с този метод за третиране на скалпа значително се увеличава и блясъка на косата – дори при силно третирани и много дълги коси.

Изцяло натурално и безвредно средство за коса


Повечето налични на пазара продукти за коса (включително и Langen Мahne) са с изцяло натурален състав:

  • студено пресовано арганово масло и масло от гроздови семки;
  • кератин;
  • биотин(63 %);
  • хинин;
  • витамини А ,Е , D;
  • екстракт от памук.

Позволяват редовната употреба без никакъв риск от алергични реакции.

Проучванията сочат, че средството е еднакво ефикасно за всякакви коси: къси и дълги, при мъже и жени, къдрави и прави, без значение от възрастта на потребителя. Ето защо славата на шампоана бързо се разнесе по цял свят и днес, хиляди жени се радват на ползите му и то на доста съблазнителна и ниска цена.

А вие изпробвахте ли това средство за коса и ако, то какво чакате тогава?