Знаете ли, че цената за перфектна прическа, която плащат звездите не винаги се оказва толкова висока, колкото си мислете? Всъщност, мнозина от най-харесваните дами на Холивуд използват евтини хитринки, за да поддържат идеален външния си вид, в това число и прекрасна коса! Защото тя, определено, е сред най-важните фактори за прекрасна визия и модната икона от скандалния сериал Сексът и градът, Сара Джесика Паркър е наясно с това.

Неслучайно, години наред тя може да се похвали с идеалната коса – било то в естествен къдрав буен къдрав вид, с какъвто я познаваме от историята на Кари Брадшоу – или златиста, права и
лъскава като конска грива…И ако героинята Кари Брадшоу разбира от секс и не се страхува да пита, то актрисата Сара Джесика Паркър знае как да поддържа прическата си в перфектен вид и не се страхува да издаде тайната си на милионите жени по света, тайно и явно мечтаещи да приличат на нея!

Тайната за перфектна коса на Сара Джесика Паркър е разкрита
Знаете ли как поддържа страхотната си прическа Сара Джесика Паркър


С конски шампоан! Всъщност, съвсем не е само Сара Джесика Паркър звездата, която използва този революционен, но в същото време евтин и достъпен продукт, за да има идеалната прическа. Знаехте ли, че и Дженифър Анистън е луда по тази тайна съставка за коса…?

Звездата от друг популярен сериал, Приятели – Дженифър Анистън – наскоро призна, че също се ползва с ползите от тривитаминола за поддържане на своята прическа. Актрисата разказа, че дори рядко да пуска косата си много дълга, честото третиране, към което е пристрастена (най- вече изправяне с пресата) накъсва косъма и от това той се похабява в краищата. Методът й помогнал да се пребори с цъфтежа и накъсването, но в допълнение възстановил и блясъка и свежестта на косъма по дължина.


Ще повярвате ли, че дори Ким Кардашян се поддържа с тривитаминол


Ким Кардашян е другата голямо име в света на шоу бизнеса, което се свързва с използването на този специфичен метод за винаги перфектна прическа. Всички знаем, че американката е тотален модел за подражание на момичета и жени от цял свят, а съветите й за красота не просто се ползват с огромно уважение, но й се смятат за манна небесна, закони, които трябва да спазваме, ако искаме да постигнем перфектен естествен вид.

Ким Кардашян ползва достъпни марки конски шампоан – от типа на Langen Мahne – редовно и с цел да стимулира растежа. Закръглената красавица твърди, че дългата коса за нея е нещо като фикс идея. В тази връзка тя използвала какви ли не натурални маски и иновационни процедури за хиляди долари в търсене на метод за стимулиране на растежа на косъма, но единствено това средство показало реални резултати. Ето какви са те накратко:

  1. Край на косопада;
  2. Без цъфтящи краища;
  3. Блясък и обем в корените;
  4. По-бърз растеж;
  5. Уникална здравина на косъма.