Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Таблети cъс SIM карти

Съдържа 14 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво представляват тези устройства?

Нуждата да си винаги във връзка със света роди една съвсем отделна група мобилни устройства – таблетите със СИМ. Те са сравнително евтини и отлично съчетават предимствата на телефоните – достъп до 3G и възможност за разговори, интернет, вграден слот за карта памет, но с големи и удобни за четене и писане екр...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какво представляват тези устройства?

Нуждата да си винаги във връзка със света роди една съвсем отделна група мобилни устройства – таблетите със СИМ. Те са сравнително евтини и отлично съчетават предимствата на телефоните – достъп до 3G и възможност за разговори, интернет, вграден слот за карта памет, но с големи и удобни за четене и писане екрани. Предлагат се в различни размери на корпуса и съотношение на екраните. Началото дават удобните за носене в джоб 7-инчови. 8-инчовите са предпочитани за четене на книги и работа с документи. И се стигне до 10-инчовите, особено подходящи за филми и браузване в Мрежата.

Какви са предимствата им пред другите таблети?

Основно това е свободата на комуникация – онлайн навсякъде. Не е необходимо да обикаляш вече да търсиш отключена Wi-fi клетка или да го ползваш само когато си в къщи или в офиса. Да изпратиш веднага направената в планината снимка или да смажеш враговете си в онлайн игра, докато пътуваш в метрото, е безценно. Немалък плюс е  намаляването на устройствата които носиш. Това се отнася особено за моделите, които имат 2 СИМ – винаги можеш да ползваш единия за разговори, а другия за Интернет. Хардуерът и софтуерът за телефония и съобщения, добавени специално в Андроид за моделите със СИМ, ви дават отлично качество на звука при разговор, светкавично изпращане и получаване на СМС, ММС, E-mail и пълна поддръжка на социалните мрежи и месинджъри. Ако ги ползвате като навигация винаги е налична трафик информация в реално време за задръствания и тапи. Не на последно място моделите със СИМ имат по – мощни батерии заради нуждата от повече време за разговор и в режим на изчакване.

Защо да ги закупите от нас? Защото за нас говорят:

  • собственият магазин в София, в който може да се прегледат и да се тестват моделите;
  • широкият асортимент от модели със СИМ;
  • всекидневните промоции и подаръци ( не само Черен Петък ) ;
  • собственият гаранционен и извънгаранционен сервиз;
  • адекватното отношение при създал се проблем или въпрос;
  • бързата и безпроблемна доставка до всяка точка на страната;
  • прегледът и тест преди заплащане в офис на куриер;
  • армията ни от доволни клиенти.

Сега е точният момент за закупуване на таблет със СИМ. Oт една страна операторите се надпреварват да дават все повече минути и мегабайти, а от друга в достъпните ни цени инай-вече в непрекъснатите промоционални оферти всеки може да открие своята следваща добра покупка или чудесен подарък за любимия човек.

Популярни търсения: телефон таблет цени, 3g sim карта, sim slot tablet, интернет таблет цени.

 

Тагове: Слот за сим карти, Таблет телефон
Още
Таблети cъс SIM карти : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.