Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Закачливи колани за ханша и бедрата STL-6-D

19,50 лв

Закачливи колани за ханша и бедрата STL-6-D #02695

Закачливи колани за ханша и бедрата

Този модел кожени колани е от типа бондидж аксесоари, направени да преплитат създанията по уникален за всеки човек начин. Този стил е особено характерен сред горещи дами търсещи ежедневни начини да бъдат различни и уникални. Преплитането на лентите и възможността за ограничаване на движенията вписват перфектно този продукт в бондидж стила.

Перфектните извивки без притесняния

Моделът обхваща долната част на тялото като дава възможност за пристягане и ограничаване на движението. Този ефект се търси когато търсим разнообразие в нощите. Коланите започват от талията, като всеки елемент се свързва със следващ чрез метални халки. За да се ориентират дамите в поставянето, централната халка застава точно на пъпа и от там вече става стягането на гърба. Кожените ленти продължават надолу по бедрата, като за двете бедра се обикалят с по две ленти закопчавани в задната част. Съчетанието е особено подходящо за интимните моменти, в които искаме да направим впечатление по оригинален начин. Опасването от талията надолу дава и допълнителен захват и в същото време свобода на движението.

Друг начин по който може да се носи този аксесоар е върху клин. Поставяйки го отгоре ще съживите старата дреха като й придадете изцяло нов вид. В търсене на уникалност и съвършенство всяка жена иска да избере най-доброто. Притежанието на този продукт ще изпълни нощите с нови завладяващи емоции всяка дама.

Характеристики:

  • Материал: Еко кожа, метал;
  • Цвят: Черен, метален;
  • Широчина на коланите: между 2-4 см;
  • Размери: Регулиране на кръста и бедрата.

В комплекта получавате:

  • 1 х Колани за кръст и бедра.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.