Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Закачалка за дрехи за приложение върху автомобилна седалка - Coat Hanger

19,20 лв

Закачалка за дрехи за приложение върху автомобилна седалка - Coat Hanger #06334

Описание:

Поддържайте автомобила си подреден с тази двойна закачалка, която се поставя на гърба на предните седалки. Изключително проста за поставяне и в същото време толкова практична - тази джаджа ще накара пътниците да се чувстват удобно, докато се возят в автомобила. Най-доброто решение, за да запазите дрехите си в прекрасна форма и изряден вид, когато пътувате е тук. Закачалката за дрехи в кола ще запази сакото Ви изгладено, палтото ви също няма да се смачка, както и всяка друга дреха, за която може да се притесните. Може би отивате на опера, театър или пътувате към друго важно събитие и искате да сте в отличен и представителен вид? Може би пътувате на дълъг път, където Ви очаква важна среща? В такива случаи закачалката за дрехи в кола е може да се отзове на помощ, тя няма да Ви предаде и скоро ще искате да я носите в колата със себе си отново и отново.

Особености:

Тази универсална закачалка осигурява така превоза на вашите ризи и костюми, като след химическо чистене! Високото качество е на ваше разположение в матово черен цвят и е идеалното допълнение към интериора на вашия автомобил. Дръпнете облегалката за глава на 4 см от гърба на седалката преди да поставите. Това е много полезен органайзер за вашата кола, който увеличава максимално пространството в автомобила ви. Забравете за хаоса и вечно разпръснатите дрехи в колата. Организирайте и поставете всичко на закачалката, за да се радвате на по-подредено и свободно място. Забележка: За сигурност преди шофиране проверете дали продуктът не е разхлабен. Ако е така, застопорете го, за да избегнете опасност при шофиране.​ Моля, имайте предвид, че може да има леки разлики в цвета поради светлината и екрана.

Дизайн:

Това са полезни и изгодни продукти, които повишават нивото на комфорт и намаляват стреса по време на дълги пътувания. Някои аксесоари правят грижата за автомобила по-лесна, покриват всички нужди за правилната му поддръжка, предпазват го от евентуални повреди, като спомагат за постигане на високо ниво на безопасност за водача и пътниците. Улеснете живота в колата си, за да шофирате без стрес. Изберете комфорта и практичността според вашите нужди и желания с подходящите автомобилни аксесоари. Запазете дрехите си в прекрасна форма и изряден вид, когато пътувате. Закачалката ще предпази Вашето сако, палто, както и всяка друга дреха, за която може да се притесните. Подходяща за всички стандартни облегалки за глава. Гуменото покритие предотвратява хлъзгането на дрехите.

Технически характеристики:

  • Практична закачалка за автомобили;
  • За съхранение на сака, палта и др при пътуване в автомобил и по време на дълги разстояния;
  • Лесен монтаж на всички облегалки за глава, с диаметър до 16 мм (има адаптери, включени в комплекта);
  • Лесен монтаж на облегалката за глава на водача или пътника отпред седалка.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х Закачалка за дрехи;
  • 1 х Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.