Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

WiFi антена за усилване на сигнала 2.4GHz 5.8Ghz, 8dBi Omni

Особености

WiFi антената е предназначена за усилване на сигнала с 8dBi в помещенията и ще ви позволи да увеличите също така радиуса на използване на вашите безжични устройства. Свързва се лесно и бързо към почти всеки модел рутер, за да може да бъде подобрено качеството на приемания и предавания сигнал във всяка една посока. По този начин се осигурява значително по-добро покритие на безжичната зона. Можете да експлоатирате вашата WiFi антена навсякъде, подобрявайки сигнала.

Благодарение на високото си качество, джаджата ще ви радва дълго време и няма да ви прави никакви проблеми по време на работа. Размерът е стандартен L 160mm, а конекторът е RP-SMA Male Plugis. Гаджетът може да се похвали също така с отлична честота на предавания сигнал от 2.4 ~ 2.5 5150-5850Mhz.

В заключение

Всеки от нас е имал поне веднъж проблем с интернет връзката и знаете, колко може да е досадно това особено ако работата ви е свързана с компютри и е важно винаги да имате добър сигнал. Решете завинаги този проблем заедно с нашето ново предложени WiFi антена на марката SUPPLY на страхотна цена!

Технически характеристики

 • Марка – SUPPLY;
 • Честота – 2.4 ~ 2.5 5150-5850Mhz;
 • Конектор – RP-SMA Male Plugis;
 • Усилване на сигнала с 8dBi;
 • Размер – L 160 mm.
2018-04-17

Харесами сайта ви и самата оферта за това което търсих

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.