Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

V образен колан за дълбоко деколте с чокър STL-10-D

31,50 лв

V образен колан за дълбоко деколте с чокър STL-10-D #02699

V образен колан за дълбоко деколте с чокър


Ако можем да съчетаем думите екстравагантна, еротична и рок в едно, то моделът колан е идеалното нагледно пояснение. Коланът започва чрез закачане на врата. От там се спуска надолу и стига под бюста. През раменете минават две кожени ленти, които имат множество ресни покриващи раменете и бюста, очертавайки небрежно деколтето. В гръдната област има широка кожена лента, която се закопчава на гърба. За по-добра стабилност от лентата на врата има предвидени две допълнителни ленти, които се захващат на тези минаващи през рамената.

Умело съчетание на стилове

Търсейки начини да предложим на всяка жена възможност за различен външен вид, стигнахме до извода, че трябва да се смесват стилове. Стил на обличане, начини на гримиране и умело комбиниране на нещо старо и ново е една от основните ни мисии. Подновяването на гардероба е нещо обичайно за всяка жена. Понякога обаче, искаме да запазим някоя любима тениска, а се чудим как да я направим да изглежда страхотно, е вече има решение.

Приложението на този кожен аксесоар е много голямо. Черната кожа, заедно с металните капси се превръщат в страхотно допълнение на блуза, потник или рокля. Търсенето на универсален аксесоар подходящ за всяко въображение вече може да спре. Имайки този V образен колан за дълбоко деколте ще получите многофункционален продукт подходящ и за по-смели жени. За да можете да го ползвате е нужно да имате обиколка на врата от около 34 см и обиколка на бюста от 84 см. Има възможност за отпускане или пристягане.

Характеристики:

  • Материал: Изкуствена кожа, метал;
  • Цвят: Черен, сив метал;
  • Регулиране на врата и бюста;
  • Приблизителни мерки: Врат 34 см, Гръдна обиколка 84 см.

В комплекта получавате:

  • 1 х V образен колан.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.