Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Украшения за крака “Артистична маргаритка” YM15

7,00 лв

17,00 лв

-59%

-10,00 лв

Украшения за крака “Артистична маргаритка” YM15 #01936

Украшения за крака “Артистична маргаритка” с голямо цвете и връзки

Аксесоарите имат силата да превръщат обикновеното ежедневно облекло в нещо специално и забележително. Подбрани с вкус и внимание, те допълват тоалета и създават автентичен имидж. Предлагаме ви артикул за пролетно-летния гардероб, акцентиращ върху изяществото на глезените и стъпалата. Украшения за крака, с голямо красиво цвете, които да носите на бос крак, сандали или с обувки-пантофки. Изплетени са от меки памучни конци и се предлагат в два цветови варианта. Може да се носят от всеки, независимо от размера на обувката.

Флорален акцент

Дизайнът на продукта е изчистен, фокусиран върху основният елемент - красивото цвете в средата на стъпалото. То е направено в комбинация от две шарки, като в средата е използвана плътна бримка, а венчелистчетата са направени под формата на многобройни халки, подобно на маргаритка. Така се придава повече ефирност и се постига дантелен ефект.

За закрепването му върху стъпалото може да разчитате на две връзки и халка за пръстите. Изплетени са на една кука в плътна едноредна бримка. Връзките са достатъчно дълги, за да ги кръстосате около прасеца или просто увиете около глезена. Халката от своя страна е мека и достатъчно дълга и ще я поставите без усилие на някой от пръстите.

Изделието е подходящо в комбинация със семпли тоалети и може да се носи, както на бос крак при разходка по плажа, така и със сандали, обувки и чехли.

Старателна изработка с внимание към детайла

Направен от 100% памучни конци артикулът е мек и приятен на пипане. Понася се добре от всеки тип кожа и не предизвиква неприятни реакции като зачервяване и сърбеж. Може да се пере на ръка или с други дрехи в пералнята при средно високи градуси.

Производителите са се постарали да предложат високо ниво на изработка, фокусирано върху многобройните малки венчелистчета и симетрията на левия и десния продукт. Очарованието на украшението се засилва при носене, заради лекото потрепване на цветята от полъха на вятъра.

Южняшка страст или северна изящност

Аксесоарът се предлага в две цветови комбинации. Горещият, страстен имидж на Юга е представен от класиката - червено и черно, а хладната, скулптурирана изящност на Севера се въплъщава в свежото синьо и бяло.

Изборът на едно от съчетанието зависи от личния ви вкус и фантазия при съчетаването с останалите накити и детайли от гардероба.

Характеристики:

  • Модел: “Артистична маргаритка”;
  • Размер: универсален;
  • Цвят: червено-черно, синьо-бяло;
  • Материал: памук.

В опаковката:

  • 2 броя (един чифт) в съчетание по избор.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Мода за жени

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.