Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Топ гел лак за нокти AS Anothersexy ZJY33

12,50 лв

Топ гел лак за нокти AS Anothersexy ZJY33 #03112

Особености:

Топ лакът е задължителна част от перфектния маникюр. Лъскавият завършек на маникюра винаги е бил модерен и ще си остане все така актуален във времето. Придава съвършеност и блясък на нанесения цвят. Подсилва ефекта на лака, който сте избрали за своя маникюр и го запечатва за дълго време. Ефектът е сравним с работата на  професионалeн маникюрист.

Описание:

Прозрачният топ гел лак съдържа органични съставки с високо качество. Благодарение на техните свойства, лакът ще Ви спести неприятната миризма, която повечето излъчват. Не съдържа вредни вещества, които изтощават нокътната плочка. Предпазва от пожълтяване и увреждане ноктите. Действа антибактериално. Гарантира дълготраен маникюр без обелени краища.

Как функционира?

Топ лакът придава завършен вид, предпазва лака от олющване и го прави по-дълготраен. Върху нанесения цветен лак, нанесете един слой топ лак. Може да използвате топ лака за самостоятелно нанасяне, като по този начин ще подчертаете красотата на естествените нокти и ще им придадете блясък. Може също така да го използвате и като основа и след това да положите цвета. С едно движение може да превърнете дори матовия лак в лъскав.

Дизайн: 

Топ гел лакът има стилна опаковка в черен матов цвят. Наименованието на продукта и информацията за него са изписани в бяло. Четката към топ лака е лесна за използване. С нея нанасяте с лекота и без забележки перфектния финален щрих на Вашия маникюр.

Технически характеристики:

  • Нетно тегло: 15 мл;
  • Размер на опаковката: 47 см * 35 см * 32 см;
  • Срок на годност: 24 месеца.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Топ гел лак за нокти.
Полезно за дамите: разделители за пръсти

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.