Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Тоалетна силиконова четка с гъвкава глава TV785

6,50 лв

Тоалетна силиконова четка с гъвкава глава TV785 #07150

Описание:

Удобната тоалетна силиконова четка е красива и спестява място във вашата баня. С нейния компактен размер, тоалетната четка се вписва добре в тясното пространство до тоалетната. Главата на четката е безшевна, което прави използването и лесно и удобно. Без остатъчни материали в тоалетната. Така се удължава и нейния експлоатационен живот. Дълбоко почиства дори в ъглите. Гъвкавата глава на четката, която може лесно да се огъне, може да ви помогне да почистите по-старателно без препарати и други четки.

Особености:

Силиконовата глава на четката предотвратява събирането на косми и други малки отпадъци, както при стандартните четки за тоалетна. Дръжката е достатъчно дълга, за да почистите и най-недостъпните места в тоалетна чиния, без да се изцапате. Главата на тоалетната четка е водо-отблъскваща, елиминирайки неприятностите при капене. Удобна с не плъзгащо се сцепление, тя спестява усилия и труд. Удобна за хващане, не плъзгаща се дръжка. Вентилационният дизайн позволява влагата да се изпарява, за да не се задържат миризми и да се предотврати образуването на мухъл. Така излишната вода бързо да се изпарява, което предотвратява появата на бактерии и е лесна за почистване. Четката приляга плътно в поставката, посредством капак, инсталиран в горния край на четката. Така се гарантира, че няма да има миризми. Контейнерът на четката е стилен и елегантен. Монтира се лесно на стената, без дупчене и пирони. Силиконовата четка е издръжлива. Не е необходимо през няколко месеца да купувате нови тоалетни четки. Захабява се по-бавно от стандартните модели. Силиконовият материал, от който е изработена четката предпазва и тоалетната чиния от надрасквания по време на почистване. Перфектно почистване без натискане, намалявайки времето за почистване.

Дизайн:

Дизайнът на кръглата дръжка на четката позволява да достигне до труднодостъпни места, без агресивни препарати и пособия. Дръжката е ергономична и добре приляга на дланта на ръката, като спестява усилия при почистване. Дизайнът на контейнера е компактен и изчистен. В долния си край е с проветриви отвори, за да не се задържа влага и вода. Четката затваря плътно контейнера, за да няма неприятни миризми. Прост и красив дизайн, адаптиран към вашата баня.

Технически характеристики:

  • Материал: Висококачествена ABS пластмаса;
  • Налични цветове: Синьо, зелено, бяло, розово;
  • Глава: Гъвкава D - образна, силиконова, водо-отблъскваща;
  • Материал глава: Висококачествен TPR материал;
  • Дръжка: Противо-плъзгаща;
  • Размери: 365 * 98 * 43 мм;
  • Монтаж: Посредством лепяща пластина.

Съдържание на опаковката:

  • 1 х Тоалетна четка;
  • 1 х Контейнер за четка;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Всичко за дома

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.