Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Тропически обеци папагал от цветни кристали А60

19,10 лв

Тропически обеци папагал от цветни кристали А60 #05289

Особености:

В горната си част обеците представляват голям зелен кристал в сълзовидна форма, който е обграден от малки цветни кристали. По-голямата част от кристалите са в наситено червено и една малка част в морско синьо. Фигурата на папагала, която е прикрепена към големия зелен камък, се очертава с различни цветове малки кристали в различни цветове. Цветовите съчетания наблягат на контраста, който е характерен за колорита на екватора. Използвани са цветовете: червено, зелено, синьо, черно, жълто, които са характерни за цветовете на местните папагали. Опашката на папагала представлява шест верижки инкрустирани със цветни камъчета, които са подвижни и витални.    

Описание:

Екзотиката на екватора, може да съчетаете със всички ежедневни нюанси или да използвате за тематични събирания. Много подходящ аксесоар за топлите летни месеци и ваканциите на екзотични места и плажове. Добавете цвят към ежедневието и почивката си и бъдете неотразими. 

Дизайн:

Екзотичните аксесоари, е подходящо да се съчетават с летни прически или небрежни, които засилват усещането за свобода, безгрижие и създават непринудено излъчване. Небрежно – елегантния стил, действа привличащо и ненатрапчиво, но в същото време ви прави атрактивни.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Цветен;
  • Размери: 2,5см.х12,5см;
  • Тегло: 0,04кг.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2бр. Тропически обеци папагал от цветни кристали.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.