Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Спрей с нано покритие за дълготрайна защита на автомобила CAR SPRAY RAК

6,25 лв

Спрей с нано покритие за дълготрайна защита на автомобила CAR SPRAY RAК #06661

Oписание:

Нова формула за нано покритие, под формата на спрей, която ще ви помогне да възобновите блясъка на своя автомобил, да го поддържате или да го запазите в блестяща форма. Без необходимост от автосалони, лесен за прилагане и използване, този спрей, ще възобнови блясъка на вашия автомобил и ще защити неговата повърхност от замърсявания и надрасквания. След нанасянето на спрея, водата се отича от повърхността за секунди без да оставя следи, замърсяванията изпадат и автомобилът ви е лесен за поддръжка, без много усилия в блестящ вид. Това нано полимерно покритие ви предлага идеалното решение, за да поддържате цялостно външните части на автомобила си: пластмасите, дръжките, джантите, фаровете, които остават защитени за дълъг период от време със специфичната формула на този спрей. Спреят изглажда повърхността и я прави огледално блестяща, без да влагате много време, средства и усилия.

Особености:

Разширена полимерна защита - защитете автомобила си от вода, мръсотия и други замърсители, които могат да надраскат и разрушат повърхността му. Усъвършенстваното нано хидрофобно покритие образува силни полимерни връзки на молекулярно ниво. Така колата ви остава защитена по-дълго. Качествен блясък и цвят- с бързото нанасяне на това усъвършенствано нано покритие, автомобила ви изглежда така, сякаш току-що е излязъл от магазина. Колата ви не само изглежда блестяща, но и цветът й се откроява. Предпазва от вода и замърсявания – спреят работи на молекулярно ниво, нано покритието образува плътна връзка, която е гладка и равномерна. По този начин водата и мръсотията изпадат без усилие от повърхността. Спестява ви усилията от трудоемкото почистване. Многофункционална защита - освен боядисани повърхности, това автомобилно нано покритие може да се нанася и върху стъкло, пластмасови компоненти и колела. Защитете напълно екстериора на автомобила си само с един продукт за грижа за автомобила. Широко приложение - Това нано покритие за бои за автомобили може да се използва и като препарат за почистване на джанти, фарове и дръжки.

Как се използва:

Почистете повърхността на боята, за по – добри резултати използвайте восък за автомивка, за качествено почистване, след това напръскайте равномерно покриващия агент върху повърхността на колата, изсушете я с кърпа, за да я озарите. Нанасяйки спрея докато по повърхността все още има влага, след почистването, е по-ефективно и спестяващо време.

Технически характеристики:

  • Нано покритие за дълготрайна защита на автомобили

  • Количество: 120мл;
  • Тегло: 180гр. (+ -10).

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1бр. Спрей флакон с нано покритие за дълготрайна защита срещу вода, замърсявания и надрасквания на автомобила;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.