Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Сканиращо устройство за диагностика на грешки в автомобила AUTO SCAN2

58,00 лв

91,00 лв

-36%

-33,00 лв

Сканиращо устройство за диагностика на грешки в автомобила AUTO SCAN2

ОСОБЕНОСТИ


OBD II сканиращия инструмент Ви позволява да спестите всички проблеми на колата си, благодарение на кода за грешки при диагностиката. Това ще гарантира липсата на скъпи повреди и грешки в двигателя, защото всички проблеми ще Ви бъдат известни още при покупко-продажбата на автомобила.


Скенерът поддържа CAN протокол, благодарение на който са покрити повечето модели автомобили. Той ресетва светлинките за проверка на двигателя, прочита и изчиства всички генерични и някои специфични за производителя грешки в кода, показва състоянието на готовност на I / М, преглежда данните за блокиране на OBD II, показва висящи кодове, извлича информация за превозното средство и определя състоянието на лампата за индикатора за неизправност.


OBD II конекторът прочита кода на диагностицирания проблем (DTC), който се появява, когато проверявате индикатора за състоянието на двигателя.
DTC е код, който се съхранява в автомобилна компютърна система в отговор на проблем с превозното средство. Кодът обхваща специфичен проблем и се състои от последователност от 5 буквени и цифри, използвани като ръководство за откриване на грешката, за да можете да поправите автомобила.


предимства на продукта


Сканиращото устройство е изключително лесен за използване, надежден и точен инструмент. LCD дисплеят е голям и има резолюция 128 * 64. Интерфейсът му помага за лесното дешифриране на проблема от потребителя. Можете да го инсталирате на панела на автомобила или да го държите в ръката си.


Джаджата е почти универсална и работи с всички модели от 1996 година и нагоре, стига да са с OBD2 съвместимост. След свързване, може да прочита SAE, генерични (P0, P2, P3, U0) и специфични за производителя (P1, P3 и U1) кодове за диагностични проблеми. Изтрива кодовете за неизправности и определя показателите на индикатора за неизправност. Възстановява VIN (идентификационен номер на превозното средство) при моделите от 2002 г., както и при по-новите превозни средства, които поддържат режим 9. Поддържа протоколи VPW, PWM, ISO9141.


Паметта на устройството и батерията се запазват, за да е възможен преглед и анализ на данните за превозните средства извън автомобила.
OBD2 кабелът е от 16-пинов тип, като разглобяването и подменянето му стават много лесно. Възможен е ъпгрейд на устройството чрез USB връзка с компютър за нови модели автомобили, актуализация на спецификациите и кодовете за грешки.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • Марка: Cheery;
 • Цвят: черно;
 • Поддържан език: английски;
 • Версия: BV9.99 2014F;
 • Волтаж: 12 V;
 • Работна температура: 12 – 24 (°C);
 • OBD II съвместимост: да.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА

 • 1 брой сканиращо устройство за диагностика;
 • 1 брой CD с инструкции;
 • 1 брой OBD II кабел;
 • Кутия;
 • Гаранция 12 месеца.
2019-03-03

Е евтино

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.