Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Сканиращо устройство за диагностика на грешки в автомобила AUTO SCAN2

58,00 лв

91,00 лв

-36%

-33,00 лв

Сканиращо устройство за диагностика на грешки в автомобила AUTO SCAN2 #02344

ОСОБЕНОСТИ


OBD II сканиращия инструмент Ви позволява да спестите всички проблеми на колата си, благодарение на кода за грешки при диагностиката. Това ще гарантира липсата на скъпи повреди и грешки в двигателя, защото всички проблеми ще Ви бъдат известни още при покупко-продажбата на автомобила.


Скенерът поддържа CAN протокол, благодарение на който са покрити повечето модели автомобили. Той ресетва светлинките за проверка на двигателя, прочита и изчиства всички генерични и някои специфични за производителя грешки в кода, показва състоянието на готовност на I / М, преглежда данните за блокиране на OBD II, показва висящи кодове, извлича информация за превозното средство и определя състоянието на лампата за индикатора за неизправност.


OBD II конекторът прочита кода на диагностицирания проблем (DTC), който се появява, когато проверявате индикатора за състоянието на двигателя.
DTC е код, който се съхранява в автомобилна компютърна система в отговор на проблем с превозното средство. Кодът обхваща специфичен проблем и се състои от последователност от 5 буквени и цифри, използвани като ръководство за откриване на грешката, за да можете да поправите автомобила.


предимства на продукта


Сканиращото устройство е изключително лесен за използване, надежден и точен инструмент. LCD дисплеят е голям и има резолюция 128 * 64. Интерфейсът му помага за лесното дешифриране на проблема от потребителя. Можете да го инсталирате на панела на автомобила или да го държите в ръката си.


Джаджата е почти универсална и работи с всички модели от 1996 година (без Опел Комбо) и нагоре, стига да са с OBD2 съвместимост. След свързване, може да прочита SAE, генерични (P0, P2, P3, U0) и специфични за производителя (P1, P3 и U1) кодове за диагностични проблеми. Изтрива кодовете за неизправности и определя показателите на индикатора за неизправност. Възстановява VIN (идентификационен номер на превозното средство) при моделите от 2002 г., както и при по-новите превозни средства, които поддържат режим 9. Поддържа протоколи VPW, PWM, ISO9141.


Паметта на устройството и батерията се запазват, за да е възможен преглед и анализ на данните за превозните средства извън автомобила.
OBD2 кабелът е от 16-пинов тип, като разглобяването и подменянето му стават много лесно. Възможен е ъпгрейд на устройството чрез USB връзка с компютър за нови модели автомобили, актуализация на спецификациите и кодовете за грешки.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • Марка: Cheery;
 • Цвят: черно;
 • Поддържан език: английски;
 • Версия: BV9.99 2014F;
 • Волтаж: 12 V;
 • Работна температура: 12 – 24 (°C);
 • OBD II съвместимост: да.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА

 • 1 брой сканиращо устройство за диагностика (без калъф);
 • 1 брой CD с инструкции;
 • 1 брой OBD II кабел;
 • Кутия;
 • Гаранция 12 месеца.
2020-04-19

Dobro

  2020-02-21

  Защото има много хубави и интересни стоки.

   2019-11-29

   КОРЕКТНИ

    2019-06-23

    ми харесват предложенията ви...

     2019-06-14

     Практичен диагностичен уред. Доволен съм от покупката. Заслужава си.

      2019-03-03

      Е евтино

       Напишете отзив

       Напишете отзив

       Напишете отзив

       Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

       Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

       Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.