Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Система за изправяне на вдлъбнатини по автомобила Pops-a-Dent TV425

16,60 лв

Система за изправяне на вдлъбнатини по автомобила Pops-a-Dent TV425 #04481

Особености:

Ако наскоро леко са ви ударили автомобила или вие сте го притиснали, докато паркирате и вече се чудите как да поправите тази вдлъбнатина, то имаме доста икономично и ефективно решение за вас. Представяме ви система за изправяне на вдлъбнатини по автомобила Pops-a-Dent. Тя ще ви спести време и средства за един лек козметичен ремонт. Няма да е необходимо да посещавате специализиран сервиз или дълго да чакате, докато дойде вашия ред при автомонтьора. Вече ще можете сами да поправяте неравностите по своя автомобил със системата Pops-a-Dent, и то за броени минути.

Описание:

Системата може да се използва за поправка на всякакви видове превозни средства, независимо от цвета на оригиналната им боя, независимо от марката или модела им. Може да използвате за автомобили, мотори, мотоциклети, камиони, автобуси, скутери и други. Ефектът ще е повече от задоволителен.

Как функционира?

Употребата на системата е лесна и безопасна. Комплектът съдържа всички необходими компоненти за един бърз и качествен ремонт. За използването му не са необходими предварителна подготовка или квалификация, нито специални умения. С помощта на включения в комплекта пистолет, залепете с топъл силикон изправящата ос за вдлъбнатината. Поставете държача и ръкохватката, след което завъртете ръкохватката и вдлъбнатината ще се изправи. Важно е да знаете, че уредът е специално предназначен за малки дефекти, както и че е изцяло и само за лична употреба. Запомнете, че това не е професионален уред и няма как да изправи до съвършенство вдлъбнатините от градушка по цялата кола. За добър ефект е добре силиконът да се положи под цялата приставка. Неравномерното му поставяне може да доведе до счупване на приставката и да направи цялата система негодна за употреба.

Дизайн:

Пистолетът за силикон е изработен от висококачествен ABS. Дизайнът му е изчистен. Той е в черен цвят и има оранжеви акценти. Останалите части от комплекта също са изработени от устойчиви материали.

Технически характеристики:

  • Приставки: 3 броя;
  • Работно напрежение: 220 V.

Какво ще откриете в пакета:

  • Система за изправяне на вдлъбнатини по автомобила Pops-a-Dent;
  • Пистолет за нагряване на силикон;
  • Силиконова пръчка за пистолета 1 брой;
  • Приставки с различни размери 3 броя;
  • Метален регулатор Pop-a-Dent уред.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.