Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Сгъваем многофункционален нож за белене на плодове и зеленчуци, ренде TV39

2,20 лв

Сгъваем многофункционален нож за белене на плодове и зеленчуци, ренде TV39 #05461

Описание:

Иновациите в кухненските пособия, са важни за улесняването на домакините при приготвянето на храната, с цел бързо и качествено постигане на готова за консумация и използване храна. Този уред 2 в 1, има компактни размери, лесен е за съхранение, но ще ви служи бързо и лесно да отстраните кората на плодовете и зеленчуците, а в последствие да ги рендосвате. Функцията ренде, ще ви помогне да нарежете плодовете и зеленчуците равномерно и красиво. Ножовете са направени от неръждаема стомана с различна форма. Те са заточени по начин, който ви гарантира лесното отделяне на обвивките от плодовете и зеленчуците, без да има нужда от прилагане на сериозен физически натиск. Когато искате да използвате ножът за белене го завъртате с острата му страна в посока обратна на дръжката, а другият нож оставяте закрит. По този начин уредът има плътна дръжка със стабилен захват и може да навигирате съвсем лесно. Когато искате да използвате ножа за ренде и нарязване на кубчета, затваряте ножа за белене и отново имате дръжка със стабилен захват и лесна за навигиране.

Особености:

Уредът, е изработен от материали с най - високо качество, които са екологично чисти и безвредни за употреба в контакт с хранителни продукти. Закалената стомана, освен че ще ви помогне лесно и без усилия да обелите и рендосвате плодовете и зеленчуците си, е лесна за почистване и по нея не полепват остатъци, които да бъдат трудно отстраняеми. 

Дизайн:

Съчетаването на два уреда в едно, изисква да се направи сериозно проучване и разработка, така че да се постигне пълна функционалност. Дизайнът е разработен от специалисти, които са се погрижили той да бъде естетичен и едновременно с това пълноценен за вашето домакинство. Уредът има правоъгълна форма с  красиво извити ръбове и два ножа, които се завъртат в посока 90 градуса, за да се преобразуват от белачка в ренде. Цветовете, които са използвани, действат успокояващо на сетивата и по този начин правят домакинската работа по - приятна и спокойна.

Характеристики: 

  • Тип: Нож за белене на плодове и зеленчуци;
  • Цвят на продукта: Бяло и светло зелено;
  • Размер: 7,5х8х1,5 см;
  • Състав: PP + неръждаема стомана;
  • Тегло: 50 гр.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 бр. Сгъваем многофункционален нож за белене и рендосване;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.