Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Сгъваем бинокъл Bushnell Trophy XLT 12 x 50

279,00 лв

Купи на кредит

Сгъваем бинокъл Bushnell Trophy XLT 12 x 50 #04058

Особености:

Представяме Ви сгъваемият бинокъл Bushnell Trophy XLT 12 x 50. С широкото си приложение, той е перфектното допълнение за всеки любител на природата. Подарете си този бинокъл и се впуснете в невероятни приключения, изследвайки красотата наоколо.

Описание:

Подходящ е за употреба, когато сте на къмпинг, туризъм, лов, риболов, спорт, планина, море, екскурзии, за наблюдение на диви животни и други. Компактните му размери позволяват да го носите със себе си по всяко време. Препоръчително е да го съхранявате в защитния калъф, когато не го използвате, за да запазите добрия му вид.

Как функционира?

Може да се регулира диоптърът на лещите, спрямо индивидуалните нужди. Има UV филтър за защита от вредните слънчеви лъчи. Обсегът на видимост е до 1000 м. Разстоянието на очите също може да се коригира., като то достига до 18,2 мм. Лещите са с многослойно покритие. Оптиката им осигурява много добро предаване на светлината и яркостта. Това гарантира реални цветове и яснота на изображенията, които се наблюдават през него. Бинокълът има дванадесеткратно увеличение и 50 мм диаметър на обектива. Системата за фокусиране е централна. Аксесоарът е водоустойчив и също така е устойчив при мъгла. Може да се монтира върху трипод.

Дизайн:

Бинокълът е в черен цвят. Изработен е от висококачествена ABS пластмаса. Корпусът  е гумиран. Като външната страна има оребрени елементи за по-голямо удобство. Защитен е от удари и наранявания. Захватът му е стабилен.  Лещите са изработени от Prism стъкло BK-7. Дизайнът му е елегантен и изчистен. Размерите са компактни, като това създава голямо удобство при употреба.

Технически характеристики:

  • Марка: Bushnell;
  • Зрителен ъгъл: 51 °;
  • Размер: 180 мм * 56 мм * 123 мм;
  • Тегло: 793 грама.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Сгъваем бинокъл Bushnell Trophy XLT 12 x 50;
  • Защитен калъф за съхранение;
  • Връзка за носене на врата;
  • Кърпичка за почистване.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Бинокли

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.