Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Бинокъл Bushnell 10-70 x 70 TV966

89,00 лв

Бинокъл Bushnell 10-70 x 70 TV966 #04066

Особености:

Кой не би се впечатлил от бинокълът Bushnell 10х70? Той има изключително широк обхват на употреба. Може да се използва при разходки, преходи, лов, риболов, къмпинг, морско плаване, наблюдение на живописни пейзажи, диви животни и изобщо навсякъде, където имате нужда от него. Превърнете времето прекарано сред природата в истинско приключение и забавление.

Описание:

Видимостта може да се настрои с помощта на цилиндър, който се намира в средата между двете зрителни тръби. За по-голямо удобство при носене има специална връзка за врата. При нужда, лещите се почистващ с меката кърпичка, която е предназначена за това. Тя не наранява повърхността им. Предвидена е и предпазна чантичка за транспортиране. Чрез нея той ще бъде винаги с Вас в перфектна форма.

Как функционира?

Видимостта на лещите има опция да се коригира, според Вашите индивидуални диоптри, за да Ви осигури кристално ясен поглед. Обсегът на видимост е от 70 до 1000 метра. Широките стъкла на окулярите осигуряват по-голям обхват на зрителното поле. Лещите имат многослойно покритие. Просветлената им оптика осигурява много по-добро предаване на светлината и яркостта. Всички тези характеристики гарантират реални цветове на изображенията. Бинокълът има четиридесеткратно увеличение и 70 мм диаметър на обектива. Системата за фокусиране е централна. Бинокълът е водоустойчив и има защита от мъгла.

Дизайн:

Бинокълът е в черен цвят. Изработен е от висококачествена ABS пластмаса. Корпусът му е изключително стабилен. Той е гумиран. Това прави захватът му удобен и позволява дълга употреба дори с една ръка. Лещите са изработени от Porro стъкло BK-4. Дизайнът е изчистен.

Технически характеристики:

  • Марка: Bushnell 10х70;
  • Размер: 230 мм * 201 мм * 75 мм.
  • 102 m – ъгъл на зрително поле;
  • 6,4 градуса – разстоянието от лещата на окуляра (релеф на окото);
  • 18,1 mm – Коефициент на здрач:

Какво ще намерите в опаковката:

  • Бинокъл Bushnell 10х70;
  • Защитен калъф за съхранение;
  • Кърпичка за почистване;
  • Връзка на врат.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.