Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Сет от шест части BAG7

60,00 лв

88,00 лв

-32%

-28,00 лв

Сет от шест части BAG7 #01805

Комплект от шест части за жени, обичащи спонтанността и винаги пълни с изненади

Какво е по-хубаво от една нова чанта? Ами, шест нови чанти с различен дизайн, вдъхновяваща визия и прецизна изработка. Предлагаме ви комплект, който включва четири различни по големина модела, портфейл и визитник. Артикулите са изработени в еднакъв десен, наподобяващ крокодилска кожа с лакиран ефект за повече блясък. Решени са три различни цветови комбинации – синьо, червено и черно.

Размерът има значение

Основният модел в колекцията е всекидневната дамска чанта, чийто разчупен дизайн е създаден с мисъл за заетата съвременна жена. Изделието е с двойна визия – разтворена, под формата на правоъгълник и затворена, под формата на трапец. Това позволява да носите предмети с по-голям размер, а когато нямате нужда от толкова много пространство – да съберете в компактен вид. От вътре разполагате с голямо единично отделение и три по-малки джоба за съхранение на по-дребни вещи като слънчеви очила, бележник, телефон и други. За носене са предвидени две удобни дръжки, а за затваряне метално копче с превъртане.

Вторият продукт в колекцията е също в класическа форма – издължена, с обем, наподобяваща тръба. Този вид е удобен за съхранение на повече дребни принадлежности и е подходящо допълнение на костюми от поли или панталони, а също и към зимно палто или есенен тренчкот. Подобно на първия артикул разполагате освен с голямо вътрешно пространство и с три малки джобчета, в които да сложите вещи от първа необходимост, до които имате нужда от бърз достъп. За носене разполагате с две дръжки, но отстрани са поставени и допълнителни метални халки, към които по желание да прикачите дълга лента дръжка за носене напряко през рамо. Това допълнение е включено към артикула.

Под номер три в ансамбъла е класическото вечерно портмоне с кокетна верижка за носене през рамо. Това също е подвижен детайл, който по желание може да постави на друг модел, стига да има халки за закачване. Портмонето стои чудесно и без верижка, носено под мишница например на голямо семейно събитие като сватба или кръщене.

Звездата на комплекта е оригиналната мини-чантичка в ретро стил. По размер тя е достатъчна да побере смартфон и някои други дребни вещи и може да се носи с подвижната верижка-дръжка. Разделена е на две части – по-висока задна и предна в стил бабиното портмоне. Този кокетен аксесоар е бижу, с което всяка жена ще се превърне в център на внимание.

Портфейл с отделения за банкноти и монетник е петият елемент в колекцията. Той може да се комбинира с някоя от големите чанти или да се носи самостоятелно.

Красив визитник с прихлупващо се закопчаване допълва цялостния вид на ансамбъла. В него може да поставяте и банкови карти или други лични документи.

Фина изработка от висококачествена материя

За производството на изделията е използвана изкуствена кожа с щампа, наподобяваща крокодилска кожа. Тази материя е здрава, устойчива на механични увреждания, а с положения тънък слой лак се осигурява и известна водонепропускаемост, достатъчна за да запази вещите при дъжд. Освен това лакът създава и допълнителен блясък, допринасящ много за изисканата визия на продуктите.

Цветови комбинации за жени с характер

Тъмно синьо, напомнящо загадъчния сапфир и червено, греещо в страстния пламък на рубина, определено ще привлекат много погледи. Тези нюанси са подходящи за различен вид тоалети и ще стоят добре, както на строги тъмни костюми, така и на по-светли и пастелни дрехи. Не е забравено и универсалното черно, подходящо за всяка ситуация и облекло.

Технически характеристики:

Модел: сет от шест части;

Размери:

Правоъгълна/трапец: 35/26/13 см (дължина на основата/височина/широчина);

Обла с обем: 29/19/12.5 см (д/в/ш);

Вечерна: 23/16 см (д/в/ш);

Ретро: 14.5/16 см (д/в);

Портфейл: 20/9.5/2 см (д/в/ш);

Визитник: 11/8 см (д/в);

Цветове: син, червен, черен.

В опаковката:

6 броя в цвят по избор.

2019-10-13

Изключително функционален, предложение за всеки ден, за всяко място, възможност за комбиниране в различни варианти с всеки тоалет и други аксесоари. Адмирации!

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.