Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Секси комбинация от колани и кожен колан жартиер - STL-82-D

32,80 лв

Секси комбинация от колани и кожен колан жартиер - STL-82-D #06474

Описание:

Нашето специално предложение днес за теб е един много нашумял в момента и популярен аксесоар за дамите, а именно кожен колан жартиер. Продукта може да закупите лично за вас, а господата може да подарят интересен подарък на половинката си и да я зарадват в избора си.

Особености: 

С този продукт ще разнообразите и обогатите вашия любовен живот. Продукта може да се използва също така като аксесоар към вашия тоалет за нощен клуб или парти. Също така може да се използва и като допълнение към дрехите на някое модно ревю, сценични изяви, танци в нощен клуб и много други приложения.

Дизайн:

Дизайна на модела е супер интересен и секси и със сигурност ще заинтригува и привлече погледите. В горната си част колан жартиера се състои от три колана с различна дебелина, най-горния е най-широк, средния и долния са с едни и същи размери. Всеки един от коланите е регулираща се дължина и метални катарами. Коланите са свързани един с друг с кожени каишки отстрани. На долния колан има закрепени и две тънки каишки, към които са прикрепени жартиера. Двата жартиера имат различен дизайн. Лявата част представлява първо широка каишка с три по тънки каишки с катарами за регулиране и няколко реда метални капси, след това отново малка вертикална каишка за свръзка и по тънка каишка отдолу. Дясната част се състои от четири тънки каишки, които имат разстояние помежду си и са свързани с две тънки вертикални каишки посредством капси и халки.

Характеристики:

  • Цвят: бял, червен, черен и многоцветен;
  • Материал: еко кожа и метал;
  • Универсален размер;
  • Подходяща възраст: 18+;
  • Подходящо за жени.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 брой Секси комбинация от колани и кожен колан жартиер;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.