Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Самозалепващи силиконови лепенки за зърна TV480

13,40 лв

Самозалепващи силиконови лепенки за зърна TV480 #04505

Особености:

Представяме ви самозалепващи силиконови лепенки за зърна. Те са перфектното решение, когато искате да облечете лека и ефирна дреха. По никакъв начин не се забелязват. Носенето им осигурява комфорт, защита и дискретност. Деликатни и меки са и добре се сливат с цвета на кожата. Също така могат да бъдат използвани, докато се печете на плажа, басейна или сте на солариум. По този начин те ще защитят нежната кожа около зърната - под банския костюм или без него, независимо, че използвате висококачествени слънцезащитни продукти.

Описание:

Силиконовите лепенки дават възможност на дамите да носят прозрачни феерични дрехи, дантелени, такива с гол гръб или с по-интересен дизайн, при които сутиенът не би стоял добре под тях. Вече смело и без притеснения ще можете да си купувате красиви други с интересни кройки, който са по-разголени. Лепенките са толкова дискретни, че в един момент дори забравяте, че го носите. Те се предназначени за многократна употреба. Не ги мокрете преди употреба, тъй като те ще загубят своите функции и няма да залепват.

Как функционира?

Почистете от остатъци от козметични продукти (лосиони, кремове, масла и други) зърната и зоната около тях и подсушете добре. След което отлепете предпазното фолио от лепенките и внимателно ги поставете. При нужда притиснете, за да прилепнат по-добре и по-плътно. И сте готови да облечете и най-прозрачната риза, рокля, блуза, защото те практически стават невидими. След използването им, залепете отново предпазното фолио и ги поставете в пластмасовата им опаковка. По този начин ще ги запазите за по-дълго време в перфектно състояние без да се деформират или силикона да изгуби свойствата си.

Дизайн:

Самозалепващите лепенки са изработени от качествен силикон, който е безвреден, противоалергичен и нежен към деликатната кожа на гърдите. Те успешно прикриват зърната и зоната около тях. Имат кръгла форма и гладка повърхност. Не са дебели и не повдигат дрехата. В телесен цвят са и чудесно се сливат с кожата. Създават чувство за комфорт и прилепват добре, като няма опасност да паднат по време на носене.

Технически характеристики:

 • За многократна употреба.

Какво ще откриете в пакета:

 • Самозалепващи силиконови лепенки за зърна 2 броя;
 • Опаковка за съхранение.
Повдигащи силиконови сутиени
2021-11-04

Доволна

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.