Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Резервен парцал за комплекта за почистване GGL MOP

5,00 лв

Резервен парцал за комплекта за почистване GGL MOP #05874

Описание:

Вече сте си закупили нашето предложение за почистване, а именно компактния квадратен моп в комплект с кофа GGL MOP, но искате да си вземете и резервни парцали, тъй като след време тези които са в комплекта ще се захабят и замърсят, че ще има нужда от подмяна. Ето защо ние ви предлагаме и опцията да си закупите отделно и резервни подложки, за да може да си ползвате много дълго време този комплект. 

Особености:

Тази подложка е изработената от специален микрофибър, което я прави идеална за да почистите, полирате много добре всяка повърхност която желаете. Това значително ще ви улесни във вашата домакинска работа, тъй като ще си спестите много време и пари. Самата структура на подложката много добра, тъй като ще почиства без много усилия всяка повърхност. Материала от който е изработен го прави и много лесен за почистване, което е много голямо предимство. Може да го изперете на ръка или да го сложите в пералнята. 

Дизайн:

Има правоъгълна форма и материал снабден с микрофибърни власинки за по лесното почистване. От другата страна е снабден с тъкана материя, която ви позволява да бъде закрепен лесно към мопа. 

Технически характеристики:

  • Цвят: сив;
  • Лесен за почистване;
  • Микрофибърна материя;
  • Лесно за поставяне;
  • Правоъгълна форма.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 брой резервна подложка за моп GGL MOP;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Аксесоари за баня

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.