Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Ръчен държач за изстискване на паста за зъби TV429

4,00 лв

Ръчен държач за изстискване на паста за зъби TV429 #05421

Описание:

Представяме ви ръчния държач за изстискване на паста за зъби. Всекидневно всички използваме паста за зъби, това е неизменна част от нашето ежедневие. Понякога на децата в къщи им е много трудно да си сложат паста за зъби, започват да си играят с тубичката и така има много паста за зъби, която отива на боклука, а с държача това вече няма да представлява проблем, тъй като ще се дозира точното количество паста нужно ви да си измиете зъбите. Също знаем колко е трудно да изстискаш пастата за зъби, когато тя свърши и затова на помощ идва ръчния държач за изстискване. Осигурява перфектната хигиена във вашия дом и баня.

Особености:

Страхотен нов дизайн изработен от екологично чиста пластмаса. Много лесен за употреба като детска игра. Може да се ползва да се изстиска не само на вашата паста за зъби, а и други продукти, като например тубичката от боя за коса, крем за ръце, може дори да го използвате и в кухнята за някои хранителни продукти, които са в подходящата опаковка, като например майонеза, горчица, кетчуп и т.н. Този уред ще ви помогне да не се изхвърля излишен материал на боклука поради невъзможност да бъде екстрадиран. Вашия незаменим помощник за банята, кухнята и дома. Всяко домакинство трябва да разполага с този уред. Възползвай се от нашата страхотна оферта и се сдобий с него. Забележка: Възможни са разминавания в цвета на снимка с действителния, поради спецификата на всеки монитор.

Дизайн:

Изчистен дизайн в бял цвят. Заоблен в горната си част, с процеп за поставяне на тубичката. Държач отстрани за въртене и навиване на пастата за зъби. Гумена подложка отдолу за добро сцепление с контактната повърхност, което предотвратява хлъзгане. Лесен за почистване, тъй като е изработен от пластмаса и може спокойно да бъде измит под течаща вода и почистен със сапун. Лесен за употреба, тъй като няма нужда да бъде монтиран. Може да бъде пренесен на всяко едно място където е нужен.
Модела е универсален и пасва на всякакви видове флакони за паста за зъби и други стандартни такива.

Характеристики:

 • Материал: PS Пластмаса;
 • Цвят: Бял;
 • Модел: Универсален;
 • Характеристики: преносим, ​​ръчен;
 • Приблизителни размери: 7,4 см х 6 см / 2,91 "х 2,36" ( възможни са леки отклонение в размерите, тъй като са измерени ръчно);
 • Производство: Китай.

Какво ще намерите в опаковката:

 • 1 брой Държач за паста за зъби;
 • Транспортна опаковка.
2020-04-15

Ми харесват нещата, които предлагате.

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.