Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Разтегаема четка с две приставки за почистване на сняг от автомобила

10,50 лв

14,40 лв

-27%

-3,90 лв

Разтегаема четка с две приставки за почистване на сняг от автомобила #02272

Повече безопасност на пътя


Снегът и ледът през зимата могат да направят живота на пешеходци и шофьори пълен ад, както и да застрашат живота им. Статистически е доказано, че почти 90 % от автомобилите са паркирани навън по улици, тротоари и паркинги, като по този начин са изложени на капризите на четирите сезона. Точно поради тази причина четката за почистване на сняг и лед е изключително необходим уред за всеки уважаващ себе си шофьор, който иска да кара удобно и безопасно колата си.

Компактност и удобство при работа


Най-голямото предимство на мултифункционалната, разгъваща се четка за сняг е именно нейната компактност. С дължината си от 26 см. в сгънато положение, тя е достатъчно малка за да бъде прибрана навсякъде в колата или в дома и то без да пречи. В същото време четката е проектирана да се разгъва, като допълнителната дължина улеснява достигането до труднодостъпни места по повърхността на колата, особено по нейния покрив. В разгънато положение тя удвоява дължината си на впечатляващите 65 см.

Мултифункционалност 2 в 1


Уредът за почистване е снабден с две приставки, направени от материали устойчиви на ниски температури. Първата е четка, направена от найлон за отнемане на снега от повърхността на колата, без да поврежда самата боя. А втората приставка е лопатка от висококачествена пластмаса, като от едната й страна са изработени зъбци, която може да се изстъргва полепналия по колата лед и сняг. Вътрешната част на дръжката е изработена от висококачествен алуминии с голяма якост и здравина. Подходяща е за абсолютно всички модели коли и за техните повърхности, включително и покривното пространство.

Технически характеристики

  • Универсален модел четка за сняг 2 в 1;
  • Размери: дължина 26 см, след разтягане 65 см.;
  • Материал: ABS;
  • Тегло: 180 гр.;
  • 2 бр. монтирани накрайника – лопатка със зъбци за изгребване и четка за почистване на сняг.

Какво ще получите в пакета

  • 1 бр. уред за почистване на лед и сняг с два монтирани накрайника;
  • Инструкция за употреба;
  • 12 месеца гаранция.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Аксесоари за коли

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.