Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

PVC плоскости за съхранение на дрехи за подредба на вашия гардероб TV598

9,50 лв

PVC плоскости за съхранение на дрехи за подредба на вашия гардероб TV598 #06490

Описание:

Добрата домакиня се стреми към чистота и ред в дома си, за да съхрани уюта и спокойствието в него. Освен, че се перат и гладят вашите дрехи имат нужда от съхранение, така че да изглеждат винаги добре върху вас и без досадни гънки и набръчквания. Ще ви предложим един органайзер за дрехи, който бързо ще намери място в подредбата на вашия гардероб. Той е многофункционален и практичен, не заема пространство, даже спестява такова. 

Особености:

Органайзерът за дрехи се състои от отделни независими плоскости с гладки, заоблени ръбове, които няма да наранят ръцете ви. Особено подходящ е за съхранение на тениски и ризи, но може да се ползва и за пуловери и суитшърти. Просто поставяте вече изгладената и сгъната дреха в един от контейнерите, а вторият прилежно ще легне върху него. Така подредени една върху друга, дрехите се запазват изгладени и чисти, дори когато са сложени в раница или сак. Освен това, плоскостите са прозрачни и вие лесно ще можете да избирате подходящата дреха.

Дизайн: 

Материалът, от който е изработен органайзерът е екологичен, нетоксичен и издържа на висока температура. Добрата прозрачност го прави изключително функционален.

Как функционира:

Тези PVC плоскости за съхранение на дрехи ще подобрят и улеснят организацията на вашия гардероб. Подходящи са и при пътувания, защото ще спестят пространство във вашия куфар и ще опростят подредбата му. На този органайзер могат да се намерят и още други приложения – той може да служи за подреждане и класифициране на вашите семейни документи, снимки, тетрадки, учебни помагала и бележници. Може заедно с детето си да подредите, систематизирате  и организирате добре ученическото бюро или пък вашия хоум офис.

Технически характеристики:

  • Сгъваеми плоскости за съхранение на дрехи;
  • Материал: PVC;
  • Размери: 29 см * 34 см * 5 см;
  • Тегло: 550 г;
  • Пакет от 10 броя пластмасови контейнери;
  • Цвят: Прозрачен.

Съдържание на опаковката:

  • 10 бр. - Сгъваеми плоскости за съхранение на дрехи;
  • 1 бр. - Продуктова цветна PVC опаковка;
  • Упътване;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички За дома

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.