Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Протектор за автомобилна врата 2PCS DP2

3,50 лв

Протектор за автомобилна врата 2PCS DP2 #04888

Особености:

Протекторите за врати са съвсем практичен, ефективен и същевременно стилен начин да предпазите автомобила си от надрасквания и ожулвания. Създадени са, за да защитават ръбовете и боята. Доста често се случва при паркиране в малки и тесни гаражи, при ограничени пространства и паркоместа неволно да одраскате автомобила. При навлизане в подземни гаражи, дори и при спиране на улицата в близост до ограничителни стълбове или при наличие на гъсто паркирали коли, ръбовете на вратите могат не само да се одраскат, но и огънат. Това изделие прилепва плътно по повърхността на боята в най-изпъкнала точка на вратата, като неутрализира ударите и надраскването. Той е задължителен аксесоар за всеки, който иска да защити автомобила си от трудностите на градското паркиране.

Описание:

Забравете за посещенията в сервиза за пребоядисване и изправяне на огънатите ламарини. Поставете протектори на всяка врата и забравете за одрасканите и ожулени повърхности. Това е едно практично и икономично решение, което ще ви спести доста главоболия. То е семпло, но и супер гениално!

Как функционира?

Поставянето на протектора става много лесно и не отнема почти никакво време. Всеки би се справил с това. Има силно залепващ слой от задната страна. Необходимо е да премахнете защитното фолио и да залепите протектора върху предварително добре почистена от замърсявания повърхност. Притиснете силно. Важно е да изберете най-уязвимата и най-изпъкналата зона на вратата, за предпазва ефективно. Протекторът се сваля лесно и не оставя следи по боята. Запомнете, че ако температурата навън е под 0 ° С, трябва преди за залепите продукта, да загреете повърхността.

Дизайн:

Продуктът е изработен от черни въглеродни влакна, PVC и двустранно лепило. Материалите са изключително здрави, стабилни и устойчиви на външни влияния. Те са доста гъвкави и няма опасност да пречупят или скъсат Предпазителят е подходящ за монтиране на всеки автомобил или на по-голямо превозно средство. Той има задачата да поема силата на удара от всякакви други обекти като стена или друг автомобил. Цветът е черен и би подхождал на всеки цвят боя. Протекторът няма да попречи на плътното затваряне на вратата по никакъв начин. Освен защита, той е и модерен декоративен елемент.

Технически характеристики:

  • Марка: Rundong auto accessories;
  • Модел: R-7040 / R-7041;
  • Размери на продукта: R-7040 14 см * 2,5 см;
  • Цвят: черен и бял;
  • Тегло на продукта с опаковката: 59 грама;
  • Размер на опаковката: 51 см * 43 см * 20 см.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Протектор за автомобилна врата 2 броя.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.