Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Професионална електронна мини везна модел CRH-2015

34,70 лв

Професионална електронна мини везна модел CRH-2015 #04289

Особености:

Представяме Ви професионалната електронна мини везна модел CRH-2015. Защото всеки дом се нуждае от такъв уред  и той значително улеснява ежедневието ни. Дали за прецизното измерване на съставките при изпълнение на дадена рецепта, дали за приготвянето на дозировката на лекарство или за претеглянето на бижута, тя винаги ще Ви бъде от полза. Джобните ѝ размери позволяват да я носите навсякъде със себе си и при нужда да я използвате. .. 

Описание:

Това е една от малките и компактни везни, които някога сте виждали. Тя тегли с много висока точност и дава реални резултати. Подходяща за фино претегляне на монети, скъпоценни камъни, бижута и благородни метали, лекарства, храни и други. LCD дисплеят е  със синя подсветка, благодарение на което дава ясни показания на теглото дори при слабо осветление. Везната е фабрично калибрирана. Употребата ѝ е изключително лесна.

Как функционира?

Захранва се с помощта на една батерия тип CR2032, която е включена в комплекта. Сериозно предимство е фактът, че везната е снабдена и индикация, сигнализираща кога батерията е за смяна. Също така има и индикация за претоварване, за случаите когато не прецените теглото и поставите вещ с по-голямо такова. Работи с ниска консумация на енергия. Изключва се  автоматично. Нулирането също е автоматично. Максималното тегло, което може да се регулира чрез превключване - 1000 грама или 2000 грама. Минималното тегло, което отчита също може да се регулира – 0,05 или 1,1 грама. 

Дизайн:

Мини везната е изработена от устойчива ABS пластмаса. Дизайнът ѝ е стилен. В нея присъстват черен и сребрист цвят. Формата ѝ е правоъгълна. Размерът на дисплея е 0,9 инча. Той е LCD  5-цифрен. Както и пет функционални бутона. Платформата е изработена от неръждаема стомана. Везната е малка и лека, което позволява тя да бъде носена в джоба. Има предпазно прозрачно капаче, което се сваля, когато работите с везната.

Технически характеристики:

  • Мерни единици: g / tl / ct / dwt;
  • Тегло: 59 грама.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Професионална електронна мини везна модел CRH-2015.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Електроника

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.