Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Тясна къса рокля без презрамки тип бюстие с двоен набор отпред FZ22

37,99 лв

Тясна къса рокля без презрамки тип бюстие с двоен набор отпред FZ22 #05955

Описание:

Минималистичен и ексклузивен дизайн, който ще подчертае раменете и врата, визуално ще издължи бедрата и ще акцентира върху извивките на ханша. Малка рокля, с голямо значение, която ще ви придаде елегантен и предизвикателен вид едновременно. Подходяща за топлите летни дни, ресторанти, вечерни клубове и забавления с приятели.

Особености:

Дизайнът на роклята може успешно да съчетаете с различни аксесоари, като независимо от тяхната дължина и плътност, те със сигурност  ще изглеждат подходящи. Може да комбинирате масивни обеци с голяма дължина, в унисон с новите модни тенденции и колие, което да им подхожда. Може да използвате няколко по тънки синджира с различна дължина, които също ще бъдат ефектни, като ги комбинирате с подобни обеци. Каквито и аксесоари да изберете със сигурност ще постигнете блестяща визия, без да се налага да отделяте много време.

Дизайн:

Според някои известни дизайнери, съвършенството е постигнато, когато няма нужда нищо излишно да бъде премахнато. Този модел е абсолютно изчистен, той  подчертава всички преимущества на фигурата, като двата шева в предната част на роклята визуално издължават фигурата и я правят по – слаба и елегантна. Освен това ценно преимущество, двата предни шева леко набират роклята, което я прави по – интересна и я отличава от останалите еластични модели. Елегантния дизайн на роклята може лесно да се съчетае с различни по форма и размери аксесоари, без да изисква специално да бъде комбинирана. Подходящи са и къси и дълги синджири и колиета, както масивни или по - дискретни обеци. Моделът се предлага в четири специални цвята, като може да изберете този, който отговаря най – точно на вашето желание: искрящо бял, светъл шоколад, бордо, черен. Бял цвят – подчертава летния загар и тена, като ви прави да изглеждате по – свежи и отпочинали. Светъл шоколад – слива се с тена на кожата и ви придава по – интересен и интригуващ вид. Бордо – класически цвят предпочитан от аристократите, който ще ви придаде по – сериозно излъчване. Черен цвят - визуално изглеждате по – слаби и елегантни, подходящ за всеки повод. 

Технически характеристики: 

  • Модел: Къса рокля с гол гръб;
  • Състав: Полиестер и акрил;
  • Размер: XS, S, M, L, XL;
  • Цвят: Бял/ Светъл шоколад/ Бордо/ Черен.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1бр. Прилепнала къса рокля без презрамки с два шева в предната част, които я набират;
  • Транспортна опкаовка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.