Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Преносим пепелник с LED светлина TV370

7,20 лв

Преносим пепелник с LED светлина TV370 #04635

Особености:

Представяме Ви преносимия пепелник с лед светлина Lipin. Можете да го оставите както в колата си, така и у дома. В комплекта с чаша може да откриете удобен и лесен начин за започване на Вашият ден! Най-големият проблем при пушенето на цигари в автомобил е когато не уцелим пепелника и така пепелта от цигарите попада навсякъде по купето на превозното средство. Сега вече има решение, тъй като този модел пепелник е снабден с мека LED светлина, която няма да ви дразни при шофиране, а в същото време ще ви ориентира къде да загасяте и изтръсквате цигарите си.

Как функционира?

Удобен пепелник за автомобил. Поставя се в гнездото/поставката за чаша Удобен за гасенето на цигарите в колата (не изхвърляйте фасове през прозореца!) Голяма вместимост Намалява неприятните миризми. Пепелника е подходящ за всички модели автомобили. Предимства: не цапате оригиналния пепелник на колата. Лесен за почистване и измиване.

Дизайн:

Той е във формата на чаша и може да се поставя на всяко място в автомобила - в гнездото за чаши или дори в скута ви.Може да бъде използван за предните седалки, както и на задните пасажерски места. Защото той е лек, мобилен и компактен. Снабден е с капаче, улеи за удобно поставяне на цигарата, както и с отвор за отпадъци. Можете да го оставите както в колата си, така и у дома.

Технически характеристики:

  • Форма: Цилиндрична;
  • Цвят: Черен;
  • Подсветка: Да;
  • Размери: Височина – 8см / Диаметър – 6,8см.;
  • Захранва се от батерии (включени са в комплекта).

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х Преносим пепелник;
  • 1 х Транспортна кутия.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.