Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Пола с висока талия от мрежа кожени колани STL-13-D

27,00 лв

Пола с висока талия от мрежа кожени колани STL-13-D #02701

Пола с висока талия от мрежа кожени колани

Млада дама търси ефектно облекло за петък вечер. Изглежда малко като обява в сайт за запознанство, а всъщност това е описанието в няколко думи за този продукт. Когато момиче решава да излезе на дискотека и се лута в избора си на облекло, то тази пола е подходящо решение.

Оформена талия и скрити недостатъци

Моделът е направен под формата на дълга мрежа с ромбовидни форми. Съставена е от множество кожени елементи свързани към метални халки, посредством метални капси. Поставя се високо в областта на талията, като закопчаването е на гърба и може да се регулира. Тази опция дава възможност да се ползва от момичета с различна обиколка. По продължението си, полага може да стигне до средата на бедрото. В зависимост от височината на ползвателката, дължината може да
бъде и до коляното.

Този аксесоар е особено подходящ когато имаме притеснения относно мерките си около ханша. Обувайки го върху къси гащета, пола или рокля погледът ще бъде съсредоточен в добре оформената фигура. Свръзките са разположени така, че да описват женския силует и да придават една закачлива цялост на облеклото. В края на всяка снадка има оставени висящи халки, които дават възможност за завършване на модела. За да изглежда всяка жена достатъчно добре в модела е нужно да се доближава до следните обиколки. Талията трябва да е около 64 сме, а ханша приблизително 90 см.

Характеристики:

  • Материал: Еко кожа, метал;
  • Цвят: черен, сив метал;
  • Регулира се на кръста;
  • Приблизителни мерки: талия 64 см, ханш 90 см.

В комплекта получавате:

  • 1 х Пола от колани.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.