Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Плуваща рибка Robo Fish TV202

6,90 лв

Плуваща рибка Robo Fish TV202 #03294

ОСОБЕНОСТИ

Зарадвайте децата с едни невероятно симпатични рибки. С тях могат да играят навсякъде, където има вода. Могат да се използват и като оригинална декорация в дома.

ОПИСАНИЕ

Благодарение на плавните си движения, те могат да заобиколят подводни обекти. Когато докоснат стените на аквариума, в който са поставени, те веднага променят посоката си на движение. Идеални са за игра във ваната, докато децата се къпят.

КАК ФУНКЦИОНИРА?

Рибките не изискват предварително зареждане или навиване. Снабдени са със сензор, който реагира при контакт с водата. Веднъж попаднали вътре, те буквално оживяват като истински. Когато искате да изключите рибката, я хванете в кепче или я извадете от водата. Излизайки на сухо, Robo Fish продължава да движи перките си, докато не изсъхнат съвсем. Не е препоръчително да се подсушава, тъй като това може да повреди бързосъхнещата повърхност или сензорите ѝ. Ако Robo Fish плува само на повърхността, добавете малка тежест в горната част на отделението за батериите. Не пускайте Robo Fish в аквариум с истински рибки.

ДИЗАЙН

Плуващата робо рибка Robo Fish прилича на истинските декоративни рибки. Може да избирате между четири цвята – червен, зелен, розов и оранжев. Изработени са от пластмаса. Повърхността им е бързосъхнеща.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • Захранване: 2 броя батерии LR44 (издържат в режим на работа около 2 часа) +2 бр. батерии бонус;
 • Размери: Дължина - 8,5см, височина - 3см, широчина - 1,5см.;
 • Цвят: жълта, розова, синя и лилава.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА

 • Плуваща робо рибка - Robo Fish.
2020-02-04

Тук си купих много неща и сам доволен?

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.