Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Околоочен крем за тъмни кръгове и фини бръчки HZS774

4,00 лв

Околоочен крем за тъмни кръгове и фини бръчки HZS774 #10117

ОПИСАНИЕ:

Изглеждай безупречно, млада и сияйна! С помощта на околоочния крем за тъмни кръгове и фини бръчки ще го постигнете лесно и бързо. Кремът осигурява ревитализиращо изживяване, което подобрява текстурата на кожата. Забравете за сухата и белеща се кожа.

Хранителните му вещества предотвратяват преждевременното стареене, предотвратяват появата на бръчки, едновременно с това помага за запълване на фините мимически бръчки. Кремът премахва тъмните кръгове под очите и изсветлява тъмните петна на клепачите. 

ОСОБЕНОСТИ:

Осъзнавате ли колко много ви състарява отпуснатата и суха кожа? Изглеждайте по-млада, благодарение на по-стегнатата си кожа. Кремът е подходящ за употреба от дами без значение от техния тип кожа. Продуктът е с лека, свежа, бързо абсорбираща се текстура, попива само с няколко движения. И всичко това се случва без той да запушва порите ви. 

Продуктът съдържа натурални съставки, които са безвредни за вашето здраве и няма да доведат до алергии. Хидратирайте кожата си в дълбочина. Не позволявайте бръчките в зоната около очите да разкриват възрастта ви. Погрижете се за тях с помощта на този ефективен продукт, съдържащ в себе си висококачествени екологични съставки. 

Често тъмните кръгове под очите се прикриват трудно дори и с много грим. С помощта на този крем можете да им повлияете и да направите тази зона на лицето си да бъде по-искряща и сияйна от всякога. Какво е нужно да озарите лицето си? Околоочният крем е напълно достатъчен.

Кремът хидратира кожата толкова добре, че мимическите бръчки в зоната на слепоочието да изчезнат само след няколко употреби. Кремът е подходящ за ежедневна употреба, така че спокойно можете да го включите в ежедневната си рутина за здрава и красива кожа. 

ДИЗАЙН:

Кремът е в луксозна опаковка от 0,20 гр. Той е икономичен, ще можете да го използвате ежедневно в продължение на месеци. Опаковката е компактна, благодарение на което можете да носите крема навсякъде с вас, не го забравяйте дори когато тръгвате на път. 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Марка – Cindynal;
  • Подходящ за – жени;
  • Може да се използва върху – всеки тип кожа;
  • Козметичен ефект – хидратация;
  • Размер на опаковката – 1*24*8 см;
  • Количество – 0,20 гр.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

  • 1 брой околоочен крем за тъмни кръгове.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.