Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Обеци със четирите символа на картите за игра А20

4,60 лв

Обеци със четирите символа на картите за игра А20 #05216

Особености:

Интересни обеци в червено и черно, с четирите символа от игралните карти, нов модел и излъчване.Нов модел обеци със символите от игралните карти: каро, купа, пика, спатия. Обеците са представени в две разновидности. Първият модел представлява закопчалка каро и висулка пика, а другата обеца е със закачалка купа и висулка спатия. Въпреки, че двете обеци са със различни символи, симетрично те си подхождат, а разликата в символите ги прави да изглеждат по – интересни. Във втория модел двете обеци са напълно еднакви, като символите са закачени един за друг образувайки верижка. Най – горната част е символа купа, следван от пиката, след това е карото и последна спатията. Така разположени символите редуват цветовете червено и черно, което ги прави да изглеждат по – стилни.

Описание:

Тъй като обеците са съчетание от червено и черно, то те ще бъде подходящо да се комбинират с цветове като бяло и комбинации на червеното и черното.Обеците са с дължина подходяща за всеки тип лице, по – прибрани прически ще направят така, че те да се открояват по-лесно и да бъдат забелязани. 

Дизайн:

Обеците са с дължина подходяща за всеки тип лице, по – прибрани прически ще направят така, че те да се открояват по-лесно и да бъдат забелязани. Подходящо, е да добавите към маникюра си някои от символите, за завършена визия.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Два варианта;
  • Цвят: Червено и черно.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2бр. Обеци със символи от игрални карти.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.