Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Набор от инструменти за кола с електрически крик JW-01C+ до 2000 кг - auto pump6

264,00 лв

Купи на кредит

Набор от инструменти за кола с електрически крик JW-01C+ до 2000 кг - auto pump6 #06640

Описание:

Този комплект от различни инструменти нужни за вашия автомобил ще ви бъдат пръв помощник при ситуации на авария на пътя. Всеки един уважаващ себе си шофьор на лек автомобил трябва да има в своята кола този куфар с инструменти. 

Особености:

Най-честата ситуация в която може да попаднете е именно спуканата гума и за да я смените разбира се ви е нужен крик. Вместо да използвате стандартния крик, който ще ви отнеме доста повече време да повдигне колата, ще използвате електрическия крик, който за нула време ще повдигне колата и вие без проблем ще смените гумата. Преди да използвате електрическия ключ, за ваша безопасност е много важно да прочетете ръководството за употреба.

Инструкции за употреба на електрическия крик:

Задължително повредения автомобил трябва да бъде на гладка и равна повърхност, без наклон. След като сте поставили щекера на електрическия крик в щекера на запалката на колата, завъртете стартовия ключ до положение ‘’контакт’’, без да палите колата. Рамото на електрическия крик трябва да се постави срещу долната част на автомобила и електрическия крик трябва да бъде поставен върху гладка и стабилна основа. След натискане на бутона "UP-нагоре" за контрол и потвърдете, че седловината на крака е на точната позиция, свързана точно с долната част на колата. Натиснете бутона "UP - нагоре" непрекъснато докато колата се повдигне в идеалната височина. След приключване на ремонтните дейности натиснете бутона "DOWN - надолу" за спуснете колата напълно. Важно: Да не се вдига електрическият крик, докато колата работи.

Инструкции за работа с електрическия крик:

На първо място щекера на електрическия ключ трябва да бъде поставен в електрическия жак. На второ място трябва да се избере правилното гнездо на вала на ключ. Трето в зависимост дейността която извършвате в момента ще изберете ключ за разхлабване или затягане. След натискане на ключа от лявата страна, който е маркиран с I, за да започнете да разхлабвате всяка гайка, това се случва след издаването на два или три пъти на "тракащ" звук. На последно място след натискане на бутона от дясната страна маркиран с II, за да затегнем гайките ще чуете отново "тракащ" звук.

Технически характеристики:

 • Номинално напрежение DC 12V;
 • Електрически ток, не повече от 13A;
 • Мощност: 120W;
 • Номинално натоварване - 2000кг. тегло;
 • Максимално тегло на товара - не повече от 2400кг;
 • Диапазон на повдигане: 12 см до 35 см;
 • Тегло на крика: 5,30 кг;
 • Използване при температура: от - 20C до + 70C.

Съдържание на опаковката:

 • 1 брой комплект с инструменти в куфар;
 • Инструкции за работа;
 • Транспортна опаковка;
 • Гаранция: 12 месеца.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Куфари с инструменти

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.