Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Мултифункционална 6 в 1 отварачка за бутилки, буркани и консерви TV675

8,00 лв

Мултифункционална 6 в 1 отварачка за бутилки, буркани и консерви TV675 #06593

Описание:

Мултифункционална отварачка с 6 функции, събрани в компактен и стилен дизайн, страхотен аксесоар за всяка кухня. Във всяка кухня има поне няколко пособия за отваряне на бутилки или консерви, които само заемат място, а всъщност биват използвани доста рядко.

Особености:

Някои от тях дори са сложни и неприятни за употреба – като отварачката за консерви, и сме ги прибрали в най-тъмния ъгъл на кухнята. Този малък, но функционален продукт, замества всички отделни уреди за отваряне на различни контейнери с храна, напитки, сосове и др. Мултифункционалната отварачка има 6 различни функции: с нея можете да отваряте стъклени бутилки и пластмасови бутилки, буркани, да разлепвате предпазното фолио от бутилки, да отваряте консерви и херметически да си затворите отворен плик с храна като чипс, кроасан, вафла и тн. Ергономичният дизайн на дръжката е създаден за максимален комфорт и бързо отваряне на продукта без излишни движения. Забравете за досадното нараняване на дланта, когато се опитвате да отворите туист стъклена или пластмасова бутилка, която е много добре запечатана. Няма нужда отварянето на буркани да се превръща в кухненско фиаско. Само едно кратко движение ви дели от желаната храна или напитка благодарение на 6-в-1 отварачката. 

Дизайн:

Семпъл и елегантен аксесоар за всяка кухня с мултифункционално действие, който не заема много място и спестява пространство и в най-малката кухня, защото може да замести няколко уреда. Компактният дизайн прави отварачката подходяща за пикник или къмпингуване, защото е лека и удобна за съхранение и пренасяне. С нея безпроблемно отваряте всичко само с едно движение!

Как функционира:

Използвате по-малката кръгла глава с метални допълнения за консерви, пластмасови и стъклени бутилки. Разстоянието между двете части на отварачката функционира като пинсета, с която да захванете предпазното фолио на бутилка мляко или друга напитка и лесно да го отлепим без да го разкъсат. По-голямата кръгла част служи за отварянето на буркани, както и може да бъде използвана за запечатването на отворени пакетирани храни като чипс, кроасан, вафла и тн.  

Технически характеристики:

  • Пластмасова отварачка;
  • Сериен № HX1050;
  • Метални детайли;
  • Размер: 14.5 х 6.5 см;
  • Тегло: 117г;
  • Отваряне на бутилки, буркани и консерви;
  • Запечатване на хранителни пликове.

Съдържание на опаковката:

  • 1 х отварачка 6-в-1;
  • 1 х транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.