Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Мултифункционален соларен LED триъгълник за кола HS - 8017 H LED59

23,40 лв

Мултифункционален соларен LED триъгълник за кола HS - 8017 H LED59 #05528

Описание:

Винаги е добре, човек предварително да бъде подготвен, за възникване на аварийни и спешни ситуации и да разполага с най - доброто решение, за да може да реагира бързо, точно и сигурно. Този мултифункционален авариен триъгълник, е най - доброто решение, в случай, че попаднете в извънредна ситуация по време на дълъг или кратък път, независимо от случая. Освен възможност да сигнализирате за ситуацията, получавате възможност за осветление и зареждане на устройства. Осветлението, което осигурява този триъгълник използва слънчеви батерии, които ви спестяват необходимостта от постоянно сменяне на батериите. Това ви спестява както време, което трябва да отделяте за поддръжката, така и средства за закупуване на нови батерии.

Особености:

ози мултифункционален авариен триъгълник има пет режима на работа на осветление, които може да използвате в зависимост от вашата необходимост. Той ви осигурява: силна светлина (използва 3 COB LED), икономично осветяване (използва 3 COB LED), постоянно светеща червена светлина във формата на триъгълник, мигаща червена светлина във формата на триъгълник и двукратно мигащ червен триъгълник. Може да използвате триъгълника и като фенер, при различни аварийни проблеми. Голямо преимущество на този авариен триъгълник със слънчево зареждане е възможността при необходимост да зареждате устройства с USB порт - тип А и microUSB, което е огромно предимство в случай, че изпаднете в ситуация при която пада батерията на вашия телефон, а имате нужда да проведете разговор и нямате друг източник на енергия.

Как функционира:

Ако искате да сигнализирате за авария трябва да се включат периферните червени светлини във форма на триъгълник, а за да използвате триъгълника като осветление, да включите трите мощни LED елемента в средата на триъгълника. Към триъгълника има малък соларен панел който да използвате за зареждане при нужда.

Технически характеристики:

 • Мощност: 30W 800-1000 лумена;
 • Зарядно напрежение: 4.2V;
 • Заряден ток: 2A;
 • Вид на батерията: 3 Х AA слънчева батерия ;
 • USB изход за зареждане на други устройства;
 • Пет режима на работа: силна светлина , икономично осветление, постоянно светеща червена светлина във формата на триъгълник, мигаща червена светлина във формата на триъгълник и двукратно мигащ червен триъгълник;
 • Вид на продукта: Авариен триъгълник;
 • Тип: Слънчево зареждане;
 • Цвят: Червен;
 • Размер 19х19 см.

Какво ще намерите в опаковката:

 • 1 бр. Мултифункционален авариен триъгълник и USB кабел.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.