Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Мощен почистващ препарат за кухни под формата на спрей пяна TV588

5,00 лв

Мощен почистващ препарат за кухни под формата на спрей пяна TV588 #06487

Описание:

Всеки мечтае за подредена кухня, където всичко блести от чистота. Но съвременната домакиня обикновено няма излишно време за търкане на досадните омазнени плотове и загорели печки и фурни. С препарата който ви предлагаме, вие можете да се усъвършенствате в почистването на кухнята ви, без да губите часове в стържене и миене на наслоени с мръсотия повърхности. Флаконът с почистващ препарат оптимално отстранява загорелите остатъци от пържене, печене или варене.

Особености:

Този препарат е с изключително мощен почистващ ефект. Почиства и разтваря мръсотията за броени минути. Подходящ е както за дома при кухнята и кухненския бокс, така и за кухни и сервизни помещения в обществени места : ресторанти, закусвални и всякакви помещения, свързани със заготовката на хранителни изделия. Почиства печки, скари, грилове, абсорбатори и замърсени емайлирани съдове в дълбочина и основно. Препаратът е с гарантирано качество и напълно безвреден.

Дизайн: 

Флаконът е компактен, изработен от издръжлив материал и съдържа добре компресирано почистващото вещество, което остава чистота и свежест след себе си без да вреди на околната среда. Желателно е разбира се, да се държи на недостъпно за малки деца място и да не се нагрява.

Начин на употреба:

Първо трябва да разклатите бутилката нагоре, надолу, наляво и надясно за около 30 секунди преди употреба, за да смесите напълно материала и течността във флакона. После напръскайте продукта върху повърхността на респиратора, печката, фурната и други предмети, които трябва да бъдат почистени. Проявете търпение, отнема 3-5 минути да се изчака пяната да разтвори напълно замърсените хранителни остатъци или натрупаната мазнина и след това се избърсва с чиста гъба или почистваща кърпа, след като пяната е усвоила зацапаното. Повърхностите, които дълго време не са били почиствани, трябва многократно да се почистват с почистваща гъба, за да се постигне по-добър обезмасляващ, почистващ ефект.

Технически характеристики:

  • Препарат за почистване на кухненски повърхности;
  • Тегло: 550 гр;
  • Флакон от здрава алуминиева сплав;
  • Аромат: лимон;
  • Цвят: Бял с цветни надписи.

Съдържание на опаковката:

  • 1 бр. Препарат за почистване, Марка: Wo Haojia;
  • 1 бр. Продуктова цветна картонена кутия;
  • Упътване на няколко езика;
  • Срок на годност - 3 години.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.