Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Мощен електрически бързовар за автозапалка 12V Auto drive TV379

9,10 лв

Мощен електрически бързовар за автозапалка 12V Auto drive TV379 #04000

Особености:

Мощният бързовар се захранва от запалката на автомобила. Той е идеален за дните, когато шофирате към работа, излизате на разходка, отивате на къмпинг или просто имате нужда от топло ободряващо кафе. Този малък уред ще се превърне във Вашия любим спътник в колата, без който няма да тръгвате за никъде. За броени секунди ще имате под ръка любимата гореща напитка. Подходящ за къмпингуване, пикници и излети. С негова помощ ще можете да приготвяте или загрявате, каквото пожелаете.

Описание:

Практичният и качествен електрически нагревател може да се използва с различни топлоустойчиви съдове. Бързоварът нагрява водата бързо, като същевременно работи и доста икономично. Това е лесен начин да направите любимата си топла напитка, когато сте на път. Ако обичате да прекарвате повече време сред природата, на къмпинг или където и да е извън дома, този уред ще Ви бъде от голяма полза. Подходящ е също така и за приготвяне на храна. С малките си размери, той не заема почти никакво място. Може да се използва в автомобил, лодка, кемпер, каравана.

Как функционира?

Употребата на бързовара е изключително лесна. Необходимо е да го включите в гнездото за запалката на автомобила. След това го поставете в топлоустойчив съд, в който ще затопляте желаната от Вас напитка. Може да използвате стъклен, метален, порцеланов или изработен от друг подходящ материал. Загрява моментално. С него можете да затопляте и приготвяте кафе, горещ шоколад, мляко, чай, супа, вода и други топли напитки. Също така може да се използва и за затопляне на бебешки бутилки. След употреба, оставете уреда да изстине, за да избегнете нараняване. Не използвайте при съмнения за повреда. Пазете далеч от деца

Дизайн:

Бързоварът е с компактни размери. Има достатъчно дълъг кабел за по-удобна употреба. Той е в черен цвят. Нагревателят е метален, като в горната си част има дръжка, с която да го захващате, когато е горещ. Щепселът, чрез който се свързва към запалката на автомобила, е в черен цвят и в края си има червен акцент.

Технически характеристики:

  • Мощност: 200 W;
  • Работно напрежение: 12 V;
  • Дължина на кабела: приблизително 1 метър.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Мощен електрически бързовар за автозапалка 12 V Auto drive.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.