Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Модни обеци със усмивки в червен цвят А10

3,60 лв

Модни обеци със усмивки в червен цвят А10 #05205

Особености:

Интересен и нов дизайн обеци в наситено червено със висулка тип усмивка, които се спускат до средата на врата.Обеците са нов и свеж дизайн, закачлив и привличащ внимание. В основата си представляват голям червен кръг към който има черни халки оформящи синджир. Червения кръг е подплатен с черен контур, който успешно хармонизира с черните халки на синджира и черния контур на усмивката.

Описание:

Обеците ще ви помогнат да запазите и подчертаете своя младежки вид. Червеният цвят е атрактивен и действа стимулиращо на сетивата. Обеците можете да съчетаете успешно с дрехи в спортно-елегантен стил, които са в червено, черно, бяло или комбинация от тези цветове. Закачливия вид на обеците, е актуален през всички сезони, като ще подобри атмосферата и настроението покрай вас. Отклоняването от традиционните и скучни модели обеци, ще ви помогне да засилите своето артистично присъствие сред вашите приятели, колеги, роднини. Бъдете подчертано различни и модерни, по свой собствен начин.

Дизайн:

Обеците, които се спускат покрай врата, в дължина, са подходящи за повечето видове лица, висулката която е във формата на усмивка, но е в по- широка симетрия, ги прави подходящи и за хора с по – удължено лице.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил;
  • Цвят: Червен.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2бр. Обеци със усмивки.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.