Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Модни обеци със символи в бял цвят А9

4,50 лв

Модни обеци със символи в бял цвят А9 #05204

Особености:

Свежи и интересни обеци, с вертикален надпис “#3Y36” в бял цвят, стигащи до основата на врата.Масивни обеци, които привличат вниманието и ще ви направят забележителни. Обеците са дълги и широки и това е тяхната цел. Надписа действа заинтригуващо и фокусира вниманието към вас. Той е повод да изпъкнете и тема за разговор.Въпреки своите размери, обеците не са тежки и няма опасност да ви създадат някакъв дискомфорт. 

Описание:

Обеците създават младежко излъчване и жизненост, концентрират положителни емоции и енергия. Подходящи са да се съчетаят с дрехи в спортно-елегантен стил независимо от цвета. Белия цвят си подхожда със всички дрехи и аксесоари. Може да ги съчетаете с топ или яке, подходящи са за всички сезони. Смята се, че белият цвят привлича нова и чиста енергия в живота, ново начало, благоприятни обстоятелства. Белият цвят на обеците са един начин, да привлечете всички тези възможности и да се възползвате от тях.

Дизайн:

Обеците са масивни и изпъкват на фона на лицето, което го прави да изглежда по – финно, смекчава чертите, прави го да изглежда по – нежно. Ако лицето е кръгло или квадратно, този тип обеци ще го направят да изглежда по – удължено и по – хармонично.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил;
  • Цвят: Бял.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2бр. Масивни обеци със символи.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.