Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дамски обеци с пчела, перли и цветни кристали А49

12,90 лв

Дамски обеци с пчела, перли и цветни кристали А49 #05256

Особености:

Елегантни и нежни, обеците ще подчертаят вашата красота и ще ви направят по – различни и елегантни. В основата си обеците представляват кръг инкрустиран с малки блестящи кристали, към който са прикрепени две перли, една под друга, към които е прикрепена и пчеличката. Пчеличката, е със златисти криле оцветени в наситено жълто, тялото е оцветено в цветовете черно и кафяво. Композицията е много стилна и елегантна.

Описание:

Много подходящи обеци за топлите летни месеци, свежи и с артистичен дизайн, подходящи за къса пола и топ, рокли и къси панталони. Изберете ярки нюанси на жълтото, зеленото, синьото. Бъдете цветни, красиви, искрящи. Перлите и пчеличката, носят много силна енергетика, която ще привлече към вас нови възможности и щастие. Може да използвате всички прически, за които се сетите: къса коса, небрежно разпусната, вдигната високо на кок, всеки стил е подходящ и ще изглежда добре.

Дизайн:

Обеците са с удължен дизайн и правят лицето, да изглежда по – слабо и фино. Блестящите елементи смекчават чертите и му придават по – младежки вид.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Златист;
  • Тегло:0,011кг.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2бр. Обеци с пчела, перли и цветни кристали.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.