Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дамки обеци голям обръч с бели кристали А54

18,10 лв

Дамки обеци голям обръч с бели кристали А54 #05261

Особености:

Обеците са от най – новата колекция с много модерен и артистичен дизайн, който със сигурност ще добави много стил и силно излъчване към вашия външен вид. Обръча е инкрустиран с малки бели камъчета в сребрист обков, като е декориран с три кристала с различно големи размери, като най – големият е разположен по средата. Кристалите са в красив сребрист обков, разположени са перпендикулярно на обръча, при което изглеждат много стилно и красиво. Обеците използват винтчета за закрепване, като в основата им има красиво оформен кръгъл кристал.

Описание:

Обеците са подходящи за официални събития, вечерни заведения, ресторант, те са толкова впечатляващи, че със сигурност ще искате да ги използвате и в ежедневието си. Стилът и дизайнът на обеците позволяват те да бъдат съчетавани с всякакви цветове и облекло без ограничение, което ги прави един наистина много ценен аксесоар. Обеците можете да съчетаете с всякакви прически и стил, те са толкова блестящи и интересни, че могат да се съчетават без ограничения.

Дизайн:

Обеците са много красив и стилен подарък, който може да направите по различни поводи на близки роднини, приятелка, те със сигурност ще се зарадват и ще оставите добро впечатление.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Златист.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2бр. Обеци голям обръч с бели кристали.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.