Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Младежки обеци тип летен каскет, в два цвята, бяло и златисто А123

17,00 лв

Младежки обеци тип летен каскет, в два цвята, бяло и златисто А123 #05630

Описание:

Особено подходящ модел за по удължените лица, тъй като ще им придаде малко по – заоблен вид и ще ги хармонизира. Косата може да оформите както вдигната, така и в разпуснат вид. Особено интересно и забавно съчетание може да получите в комбинация със спортен каскет от същия тип. Независимо дали ще изберете комбинацията от бяло и златисто или чисто златистия вариант, може да приложите тези обеци към всякакъв вид облекло и стил. Цветовите възможности за комбиниране, граничат само с въображението и настроението ви, дали ще използвате спортно – елегантен стил или чисто елегантен и в двата случая, ще постигнете успех.

Особености:

Различните от обикновените дизайни аксесоари, действат привличащо на вниманието и могат да задържат интереса към вас за по – дълго време. Те ви придават повече артистичност във визията и точно този модел, по – силно младежко излъчване. Тези обеци са чудесен аксесоар, с който може да изпъкнете и да покажете повече артистичност.

Дизайн:

Интересни младежки обеци, които ще разнообразят вашите аксесоари и ще подмладят вашата визия и излъчване. Обеците използват стабилна закопчалка за закрепване, която ви гарантира комфорт и минимален риск от разкопчаване или изгубване. Формата на обеците представлява отворен летен каскет, а модела се предлага в две цветови разновидности. Едната разновидност е с бяла козирка и златиста лента за придържане към главата. Другата разновидност, е в чисто златист цвят. Дизайнът може да бъде възприет, както като летен отворен каскет, така и като чисто интересна артистична форма. Идеята, е да бъде предизвикано въображението и интереса на вашите събеседници.

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил, сплав;
  • Цвят: Бял/златист.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2 бр. Младежки обеци тип летен каскет, в два цвята, бяло и златисто. 

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.