Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Мини преса за коса Topsonic hair care HD-768

12,00 лв

Мини преса за коса Topsonic hair care HD-768 #04807

Особености:

Мини пресата за коса Topsonic hair care, модел HD-768, е удобна за всекидневна употреба. С нейна помощ ще бъдете винаги с перфектно оформена прическа. Тя има керамични плочи, които защитават косата при топлинната обработка и я оставя гладка и блестяща. Идеална за носене по време на пътуване или ваканции, тъй като практичният ѝ размер я прави много удобна.   Може да е поберете дори в козметичното си несесерче. Перфектна е за подарък както за тинейджърки, така и за дами, защото всяка жена обича косата ѝ да бъде красива.

Описание: 

Пресата е подходяща за употреба за прави, чупливи и къдрави коси, независимо от дължината им. Не изгаря косата, не предизвиква накъсани и цъфтящи краища. Има антистатичен ефект. Само за 60 секунди загрява до 200 ° C. Няма да се налага, когато бързате, да чакате да загрее. Само с едно движение изправя дори и най-неподатливите на обработка коси.

Как функционира?

Уредът се захранва от електрическата мрежа. Има възможност за продължителна употреба при максимална температура, като това не му вреди. Експлоатационният му живот е дълъг. Пресата ефективно изправя дори и най-къдравата коса. Идеална е за изправяне на бретон. При това обещава трайни резултати. Въпреки своята мощност и ефективност, уредът не уврежда косата, запазва я здрава, лъскава и блестяща. Тя не се наелектризира. Пресата се използва само върху суха коса. Също така с нея можете да оформяте е небрежни малки къдрици чрез завъртане.

Дизайн:

Мини пресата има изключително малки, симпатични и компактни размери. Тя е тънка. Подходяща е за носене при пътуване. Дори бихте могли да е поберете в малката си дамска чантичка. Не заема почти никакво място. Пресата е в тъмно розов цвят. Дизайнът на уреда е стилен и модерен. Във външната част има като декорация релефни ефекти.  Термо плочите са бели и правоъгълни. Изработени от анодизиран алуминий. Имат керамично покритие и йонизиращ ефект, което предпазва косата от увреждане. 

Технически характеристики:

  • Марка: Hai HD Di;
  • Модел: HD-768;
  • Максимална работна температура: до 200 ° C;
  • Номинално напрежение: 110 V – 220 V;
  • Мощност: 40W;
  • Размери на пресата: 14,5 см * 1,5 см.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Мини преса за коса Topsonic hair care HD-768.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Преси за изправяне

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.