Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Масивни бели обеци снежинка А11

5,60 лв

Масивни бели обеци снежинка А11 #05207

Особености:

Тематични обеци, които се спускат до основата на врата, имат масивна форма и със сигурност ще привлекат вниманието върху вас и вашия стил.Обеците са във формата на снежинка, подчертана с черен контур за да изпъква напълно белия цвят. Техният размер и дизайн, са нова мода в света на аксесоарите. Носете забележителни аксесоари за да бъдете забелязани. 

Описание:

Обеците са много подходящи за различни тематични партита, Коледните и новогодишни празници, зимния сезон. Те ще ви представят като човек в крак със модната тенденция и сезоните. Обеците също може да съчетаете с облекло с подобни тематични елементи в бял, черен, червен цвят. Много успешно би било съчетаването им с подходящ маникюр, който да подчертае още повече силното им присъствие. Този модел обеци ще засилят вашето артистично присъствие на всички празненства със своята уникалност и неповторимост. Те са подходящи и за ежедневието в офиса или вечерна среща. Бъдете модерни и различни по свой собствен начин.

Дизайн:

Обеците са с форма и размери, които ще направят лицето да изглежда по фино и ще го подчертаят привличайки акцента към него.Обеците са изработени от качествени материали, които са екологично чисти и не предизвикват кожни раздразнения. Те ще запазят дълго своята свежест и качества, така че не се колебайте да ги направите любим аксесоар. 

Технически характеристики:

  • Тип: Обеци;
  • Материал: Акрил;
  • Цвят: Бял.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 2бр. Масивни обеци снежинка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.