Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Малка електронна везна модел MH-200

15,60 лв

Малка електронна везна модел MH-200 #04183

Особености:

Улеснете работата в кухнята, и изобщо в ежедневието, като се сдобиете с малка електронна везна модел МН-200. Вече няма да се чудите как да претеглите 120 грама захар за приготвянето на любимия сладкиш, например. Още при първата среща с везната, ще осъзнаете, че всеки дом се нуждае от подобен уред. Ще Ви улесни при приема на лекарства, за които е изключително важно да се спази дозировката. Също така ще можете да проверите теглото на бижуто, което желаете да закупите, за да се уверите, че търговецът е коректен с Вас.

Описание:

Има малък размер, подобен на мобилен телефон. Тегли с много висока точност. Дава прецизни резултати, с точност до 0,01 грама. Подходяща за претегляне на монети, скъпоценни камъни, бижута, благородни метали, лекарства, храни, хранителни добавки и други предмети. LCD дисплеят е със синя светлина, благодарение на която показанията се виждат ясно дори при по-слабо осветление. Везната се калибрира лесно, когато е необходимо това – например, ако теглите нещо насипно или течно заедно със съда, в който е.

Как функционира?

Захранва се с помощта на две батерии ААА, които са включени в комплекта. За по-голямо улеснение, има индикация за изхабена батерия, както и индикация за претоварване, ако поставите по-тежък предмет. Работи с ниска консумация на енергия, което позволява по-дълъг период на употреба. Изключва се автоматично след три минути. Максималното тегло, което може да отчете е 200 грама, а минималното - 0,01 грама.

Дизайн:

Мини везната е изработена от устойчива ABS пластмаса. Дизайнът ѝ е стилен. Тя е в  сребристо-бял цвят. Формата ѝ е правоъгълна и компактна. Везната е снабдена с функционални бутони, които се намират непосредствено под платформата от неръждаема стомана. Уредът е малък  и лек, което позволява безпроблемното му пренасяне, дори и в джоба на всяка дреха. Предпазен е от прозрачно защитно капаче. Съхранява се в картонена кутия. 

Технически характеристики:

  • Модел: MH-200;
  • Мерни единици: g / tl / ct / dwt;
  • Размери: 12 см * 6 см * 2 см;
  • Тегло: 110 грама.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Малка електронна везна модел MH-200.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.