Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Малка електронна везна модел MH-100

14,40 лв

Малка електронна везна модел MH-100 #04184

Особености:

Всеки дом се нуждае от електронна везна. Дали за прецизното измерване на съставките при изпълнение на дадена рецепта, за приготвянето на дозировката на лекарство или за претеглянето на бижута, тя винаги ще мери точно. Джобните ѝ размери позволяват да я носите навсякъде със себе си. Какво повече може да искате – това е мечтаното устройство за всеки, който желае да не работи на „око“ и да постига блестящи резултати. 

Описание:

Има малък размер подобен на мобилен телефон. Тегли с много висока точност до  0,01 грама. Дава реални резултати. Подходяща за претегляне на фини вещи като монети, скъпоценни камъни, бижута и благородни метали, лекарства, храни, хранителни добавки и други предмети. LCD дисплеят е  със синя светлина, благодарение на което дава ясни показания на теглото, дори при слабо осветление. Везната се калибрира лесно при тегла, които се нуждаят от това.

Как функционира?

Захранва се с помощта на две батерии ААА, които са включени в комплекта. За по-голямо улеснение има индикация за изхабена батерия, както и индикация за претоварване. Работи с ниска консумация на енергия. Изключва се  автоматично след три минути. Максималното тегло, което може да изтегли е 100 грама. Минималното тегло, което може да отчита е 0,01 грама.

Дизайн:

Мини везната е изработена от устойчива ABS пластмаса. Дизайнът ѝ е стилен. Тя е в  сребристо-бял цвят. Формата ѝ е правоъгълна. Дисплеят има синя подсветка. Има и функционални бутонr, които са разположени непосредствено под платформата от неръждаема стомана.. Везната е малка и лека, което позволява тя да бъде носена в джоба. Предпазена е от прозрачно защитно капаче, което може да се премахва, когато се използва. Съхранява се в картонена кутия. 

Технически характеристики:

  • Модел: MH-100;
  • Мерни единици: g / tl / ct / dwt;
  • Размери: 12 см * 6 см * 2 см;
  • Тегло: 110 грама.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Малка електронна везна модел MH-100.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.