Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

LED крушката против насекоми Zika 2in1 TV362

11,99 лв

LED крушката против насекоми Zika 2in1 TV362 #04712

Особености:

Забравете за досадните комари и насекоми с крушката Zika! Всичко, което трябва да направите е да я включите и тя ще Ви отърве от комарите. Спете спокойно през нощта благодарение на крушката Zika 2in1 Освен, че ви предпазва от насекоми, тя свети и като обикновена крушка. Край на чуденките къде да поставите лампата против комари от класически тип с кабел, а след като й намерите място да се чудите в кой контакт да я включите или да търсите разклонител, защото кабела не стига.

Как функционира?

Представяме Ви крушка против комари, която първо примамва и след това унищожава досадните комари и други летящи вредители! Синята ултравиолетова светлина е неустоима за гадинките и осигурява максимална атракция, използвайки само 9W енергия! Осигурява 550 лумена светлина; заменя стандартните крушки от 55 W. Има 2 режима на светлина. (Не се използва с димерни превключватели.) 5,5 "Н. Помислете само, какво по-логично от това: вместо обикновена крушка за осветяване, да може да се навие на полюлея или нощната лампа една крушка, която ще унищожи комарите в стаята!

Дизайн:

Енергийно ефективна, икономична и екологична. Работи без шум и безпокойство. 100% нетоксичен за човешкото тяло и домашните любимци. Лесен за инсталиране и почистване на мъртви насекоми. Основата на лампата E26 / E27 се вписва в стандартния 110V гнездо, подходящ за вътрешна и външна употреба като дома, хол, кухня, палуба, веранда, градина, склад, гараж, и т.н.

Технически характеристики:

  • Модел - Zika 2in1;
  • Използва усъвършенствана технология за светлинни вълни с вграден; светлинен капан за насекоми;
  • Улавя комарите на 360 градуса;
  • Достатъчно ефективна;
  • Размер – 15,24смХ6.35см;
  • 550 лумена.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х Крушка против комари;
  • 1 х Транспортна кутия.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.